Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
 

JACK & JONES ondergoed

Simpel, lekker zittend ondergoed is wat elke man nodig heeft. Het ondergoed van JACK & JONES is dat. Het merk staat bekend voor zijn simpelheid. Iets wat elke man wel kan gebruiken. JACK and JONES ondergoed wordt verkocht in sets, makkelijke sets. Zo heeft u gelijk voor een paar dagen genoeg ondergoed, en met drie sets, gelijk genoeg voor de hele week.

Goed ondergoed wordt door veel mannen anders beschreven. De een houdt van strak, de ander van los zittend ondergoed. JACK & JONESondergoed wordt door veel mannen gekozen omdat het er lekker tussenin zit. Het zijn voornamelijk heerlijke boxershorts die niks afknellen. Comfortabel is dus het streven!


Simpel ondergoed

JACK & JONES ondergoed is simpel en dat is eigenlijk wat bijna elke man wel nodig heeft. Boxershorts in een effen kleur zijn niet afleidend, maar zien er wel aangekleed uit. Het stoort niet als er een randje boven uw broek uit steekt, maar spannend is het niet. Dat is dus wat elke goed geklede man nodig heeft, JACK and JONES ondergoed.

Mannen met keuzestress of gewoon een stressvol leven, hebben het niet ook nog nodig om elke dag een andere onderbroek uit te zoeken. Dan is het veel makkelijker om een model in een kleur in bulk te kopen. Niemand die daar raar van opkijkt, en extreem handig met de was doen.

JACK & JONES ondergoed


Het het ondergoed van JACK & JONES staat voor basiscs die altijd goed zijn. Artikelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding, altijd in een handige set met meerdere stuks. JACKand JONES ondergoed voor heren bestelt u eenvoudig bij HemdVoorHem.nl voor de leukste en voordeligste sets.

Online ondergoed van JACK & JONES​ voor heren bestellen doet u bij HemdVoorHem.nl. Altijd snelle levering, 100 dagen bedenktijd en gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar