Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN
Filter

Kasjmier truien


Kasjmier truien zijn erg stijlvolle truien. Het Duitse merk OLYMP bied deze truien aan in de kleuren blauw en Antraciet. De pasvorm van de truien is normaal, dit houdt in dat de truien niet getailleerd. Met een Kasjmier trui kun je een leuke outfit creëren.

Gelegenheid

De kasjmier trui is een duurdere trui omdat de trui gemaakt wordt van een duurder soort wol. Hierdoor is de kasjmiertrui niet geschikt voor elke gelegenheid. Je kunt de trui dragen naar kantoor of naar speciale gelegenheden. Een tip: draag een onderhemd onder de trui. Hierdoor blijft de trui langer mooi en slijt de trui minder snel.

Kasjmier

Kasjmier is een woltype afkomstig van de kasjmiergeit. De kasjmierwol is een fijne en zeer zachte vezel. Hierdoor zit de Kasjmier trui heerlijk en lekker soepel. Ook is Kasjmier een stof die goed isoleert, hierdoor blijf je altijd lekker warm in een kasjmier trui. Dit komt omdat de kasjmiergeiten in koude gebieden leven, dus twee vachten hebben. Kasjmier is de onderste vacht. Kasjmier wordt in het mode beeld ook wel Cashmere genoemd.

Online bestellen

De Cashmere truien van hemdvoorhem.nl zijn gemakkelijk online te bestellen. Je kunt kiezen uit vele manieren van betalen zoals achteraf betalen. Bij hemdvoorhem.nl hoef je geen verzendkosten te betalen en wordt je pakket tot aan je deur bezorgd. Wil je meer informatie over de kasjmier truien? Neem dan contact op met onze klantenservice. Deze is elke werkdag telefonisch of per mail bereikbaar tussen 10 en 5 uur.

Kasjmier truien


Kasjmier is een zeer fijne en zachte vezel en is een bepaald soort wol. Kasjmier is afkomstig van de Kasjmir geit en enkel het onderste gedeelte van de vacht kan gebruikt worden om producten van kasjmier te maken. Kasjmier is een product wat schaarser is dan andere soorten wol, hierdoor is het ook hoger in prijs dan kledingstukken van gewoon wol. Onze kledingstukken van kasjmier zijn verweven met katoen, hierdoor hebben de kledingstukken de zachtheid van Kasjmier maar zijn deze ook nog betaalbaar. Doordat kasjmier uit zeer fijne vezels bestaat is dit nog warmer dan gewone wol, maar het is ook veel dunner en lichter om te dragen. Kleding van kasjmier heeft een zeer hoog draagcomfort en straalt luxe uit.

Koop je kasjmier heren truien eenvoudig online. Gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar