Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Seidensticker Shaped Fit overhemden

Seidensticker heren overhemden staan voor kwaliteit. Door de constante innovatie van het merk verandert er steeds wel iets waarvan het duidelijk is wat de toegoevoegde waarde is. Zo is daar nu dan weer een naamsaanpassing. De overhemden pasvorm die bekend stond onder Schwarze Rose kregen daarna de naam Tailored Fit en hebben nu weer een nieuwe benaming: Shaped Fit. 

Seidensticker Shaped Fit overhemden hebben dezelfde pasvorm als de modellen Tailored en Schwarze Rose, alleen de nieuwe naam is er om het voor de dragers wat eenvoudiger te maken. De Shaped Fit volgt wel de vorm van het lichaam en is dus getailleerd, maar zeker niet zo strak als een Slim Fit. De pasvorm is moderner en ook de borstzak ontbreekt bij dit model. 

 

 

Seidensticker is strijkvrij

Alle heren hemden van Seidensticker in onze online shop zijn gemaakt van 100% strijkvrij katoen. Met een strijkvrij overhemd ben je de hele dag gegarandeerd van een strak en verzorgd overhemd, zelfs na een lange autorit. Ook na het wassen hoeft een strijkvrij overhemd van Seidensticker niet gewassen te worden: wassen, drogen en aantrekken. Eventuele kreukels verdwijnen vanzelf tijdens het dragen door je lichaamswarmte.
 

Seidensticker online

Uw favoriete overhemden van Seidensticker eenvoudig en snel online bestellen bij HemdVoorHem.nl. Onze webshop is overzichtelijk en heeft een uitgebreide zoekfilter zodat u met een paar klikken uw ideale overhemden vindt. Er is keuze uit diverse modieuze kleuren, smoking overhemden, grote maten en basis items. Bekijk onze gehele collectie Seidensticker online. Neem ook eens een kijkje in onze categorie sale voor alle afgeprijsde Seidensticker shirts. Mocht u nog vragen hebben over deze of andere collecties neem dan contact op met onze klanten service.

Seidensticker Shaped Fit

 

De Seidensticker Tailored Fit overhemden die voorheen bekend stonden onder de naam Seidensticker Schwarze Rose overhemden gaan door onder een andere naam; Seidensticker Shaped Fit. De fit van dit model zal niet veranderen; het is een middel strakke snit die tussen Slim Fit en Modern Fit in zit; dus niet strak aansluitend om het lichaam, maar wel iets strakker dan de modern getailleerde pasvorm van veel andere merken.


  Bestel uw Seidensticker Shaped Fit overhemden eenvoudig en snel online bij Hemdvoorhem.nl.
Sorteren naar
Sorteren naar