Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Dior Parfum

Het haute couture merk Christiaan Dior bestaat al 70 jaar. Als snel had de jonge modeontwerper door dat parfum een essentieel onderdeel is van het dagelijkse aankleed ritueel en dat hij ook daar duidelijk zijn stempel op wilde zetten. Hij wilde dat iedere vrouw die hij kleedde een spoor van verlangen achter zou laten. Dat gold uiteraard niet allen voor de dames, ook voor de heren bleek dit de rode draad voor zijn parfums.

Dior Homme

Een persoonlijke favoriet bij HemdVoorHem.nl is Dior Homme. Een houtachtige, bloemige, musk geur voor mannen. Geďntroduceerd in 2011 is dit een heren parfum die goed past bij onze webshop. Non-nonsense, maar niet onopvallend. Eenvoudig maar toch stijlvol. Met een verpakking waarbij de stropdas die in de flacon verpakt is natuurlijk een prachtige onderstreping is van ons totale aanbod voor de moderne man die weet wat hij graag draagt.

Dior Homme cadeau voor hem

Een heren geur die past bij de volwassen man die alles al heeft en geen handig wensenlijstje heeft als het gaat om cadeaus. Bij HemdVoorHem.nl bestelt u ook deze heerlijke geur voor hem met gratis verzenden en retour, al denken wij niet dat u deze geur ooit terug zal sturen. 


Dior Parfum


De parfums van Dior behoren tot de klassiekers. Een ware prestatie als we kijken naar de hoeveelheid geuren die er jaarlijks uitgebracht worden. Vaak zijn het juist die geuren waar we nooit genoeg van krijgen, waar we af en toe een zijstapje op maken, maar waar we toch weer bij terug komen. Vertrouwd, stijlvol, sexy en warm. Geuren om nooit genoeg van te krijgen.

Beste Dior parfum eenvoudig en snel online bij HemdVoorHem.nl. Met gratis verzending en retour.