Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

ETERNA dames blouses

De dames blouses van ETERNA zijn alles waar u naar opzoek bent geweest. Strijkvrij, met stretch of de juiste pasvorm. Voor elke vrouw heeft dit merk wel een blouse bij ons online staan. Mocht u al bekend zijn met de heren collectie van ETERNA dan weet u wat u kunt verwachten, veel effen blouses. Dit is de specialiteit van ETERNA. Voor de dames collectie is er nog niet veel meer dan dat beschikbaar, maar gelukkig zijn de dames blouses van ETERNA extreem goed te combineren.


Pasvormen ETERNA blouses

Om het simpel te houden worden dezelfde pasvormen bij mannen en vrouwen aangehouden. Voor beide geslachten is de beschrijving van de pasvorm hetzelfde:
Slim fit: dit is de strak getailleerde optie. In deze pasvorm van ETERNA dames blouses zitten er zowel op de voorkant als op de achterkant naden voor een mooie tailleering.
Modern classic: deze pasvorm is niet wijd, maar ook niet strak getailleerd. In dit model ETERNA blouse heeft u voldoende bewegingsruimte, maar ziet u er wel nog goed verzorgd uit.
A-lijn: een kledingstuk met een A-lijn heeft de vorm van de letter 'A'. In het geval van dames blouses hebben we het dan voornamelijk over het achterpand dat een A-vorm heeft. Deze ETERNA blouse is erg leuk om zomers te dragen met een spijkerbroek of pantalon. Doordat het een wijdere vorm heeft, staat het vaak leuker en hoeft u zich minder zorgen te maken over elk hobbeltje of bobbeltje dat mogelijk uitsteekt.


ETERNA dames blouses materiaal

De dames blouses van ETERNA bestaan voor een groot deel uit 100% katoen, dit is waar de meeste blouses van gemaakt zijn. Deze zijn dan ook nog eens met een speciale was behandeld voordat er daadwerkelijk stof van gemaakt werd. Dit zorgt ervoor dat de dames blouses van ETERNA strijkvrij zijn.

Een ander deel van de ETERNA dames blouses wordt gemaakt met de toevoeging van elestaan. Hierdoor krijgen blouses stretch, ideaal voor de dames met een druk leven die hier en daar nog wel eens een onverwachte beweging maken. Hoe dan ook gebruikt ETERNA alleen maar kwalitatief mooie materialen, dus hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat u de blouse maar één of twee keer kan dragen. Uit onze eigen ervaring gaan ze jaren aan intensief dragen mee!


Kleuren ETERNA dames blouses

De kleuren waarin de ETERNA dames blouses beschikbaar zijn, zijn de standaard kleuren voor dames blouses. Wit, lichtblauw en lichtroze is zover als het spectrum vaak gaat. Zwart en af en toe donkerblauw is ook steeds vaker deel van de collectie, waardoor er toch weer wat meer speelruimte is met de kleuren.


ETERNA dames blouses online

Een ETERNA dames blouse is het beste online te bestellen. Deze kunt u met alle gemak thuis uitproberen. Mocht het niet zijn waar u naar op zoek bent, kunt u de ETERNA blouse weer gratis aan ons retourneren en verder tussen de collectie kijken. Wanneer u eenmaal de juiste blouse heeft gevonden wilt u nooit meer een andere.

Eterna dames blouses


De dames blouses van ETERNA passen in elke outfit en zijn erg makkelijk te combineren. Een nette broek en blazer erbij en u heeft een nette zakelijke outfit. Een leuke trui erover en op een spijkerbroek, ook hartstikke gezellig om te zien. Wat ze nog vele malen leuker maakt, is dat ze strijkvrij of strijkvriendelijk zijn. Dus dat wordt afschijd nemen van de strijkbout. Daarnaast zijn ze ook nog eens beschikbaar in verschillende pasvormen en kleuren, dus zit er voor elke vrouw wel iets tussen.

ETERNA dames blouses bij HemdVoorHaar.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar