Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

FALKE Cosyshoe pantoffel

De Cosyshoe is een begrip onder de FALKE sokken. Dat is op zich best raar omdat deze Cosyshoe eigenlijk helemaal geen echte sok is, maar een huissok, pantoffel of een paar sloffen. U kan er niet mee buiten lopen en ook in een paar schoenen is dit geen aanrader, maar in huis is deze huissok van FALKE een absolute winnaar.
 

FALKE Cosyshoe sloffen

Niet iedereen houdt van sloffen of pantoffels, maar toch is het vaak best lekker om in huis iets warms aan de voeten te dragen. FALKE heeft daar fijne oplossingen voor. De Cosyshoe pantoffel; een warme wollen sok die niet kriebelt met een vilten zool die ook anti-slip profiel heeft. Heerlijk comfortabel, zacht en warm zonder dat u er zweetvoeten in krijgt.
 

Klantenservice

De hoeveelheid verschillende sokken en kniekousen voor heren kan verwarrend zijn, gelukkig hebben wij onze specialisten in huis die u graag helpen bij uw vragen over de verschillende FALKE modellen Cosyshoe die wij voeren. Bij vragen over de deze of andere sokken uit ons assortiment, neemt u dan contact op met onze klanten service, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keus.
 

FALKE Cosyshoe herensokken


De Cosyshoe van FALKE is eigenlijk geen sok te noemen, het is een pantoffel of huissok. De wollen sok die lekker zacht is van binnen en absoluut niet kriebelt, heeft een vilten zool met anti-slip profiel aan de onderkant. De zool zorgt er niet alleen voor dat u niet uitglijdt, maar ook dat deze huissok lang mee gaat. Door de maatvoering die maar per twee maten gaat, zit deze slof-sok goed om de voet. Deze sok komt wel met een waarschuwing! Bewaak deze sok goed, want ondanks dat de maat misschien niet helemaal klopt, zullen uw huisgenoten ze graag even 'lenen'. 
  
Bestel uw favoriete FALKE Cosyshoe herensokken eenvoudig online. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar