Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

FALKE TK2 cool voor heren

Juist met mooi weer is het heerlijk om lange wandelingen te maken. Dat hoeft niet meteen de 4-daagse van Nijmegen te zijn, maar bij een lange boswandeling komt u ook al snel achter het voordeel van de FALKE TK2 cool sokken.
 

Wandel sokken

De FALKE TK2 cool zorgt voor gemiddelde warmte-isolatie en optimaal comfort in lichte hiking-schoenen. Met de gemiddelde vulling voor aangepaste bescherming zorgt dit voor goed schoencontact. Mooie termen die erop neerkomen dat u gewoon erg lekker loopt als het warm is.
 

Materiaal TK2 cool

FALKE heeft er bij de TK2 cool voor gezorgd dat door een uitgekiende materiaal mix u de voordelen heeft van zowel natuurlijke als kunstmatige vezels. Het resultaat is een wandelsok die niet alleen heerlijk zit, lang meegaat en zijn vorm behoudt, maar de toevoeging van lyocell zorgt voor snelle opdroging en goede luchtdoorlating.
 

Sokken klantenservice

Komt u er niet uit? Onze sokkenspecialist helpt u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Heeft u sterke voorkeur voor een ander model FALKE sportsokken? Laat het onzen klantenservice even weten via een maar naar [email protected] en dan gaan wij ons daarin verdiepen. De kans is groot dat u bij uw volgende bezoek dan ook uw favoriete sokken in onze webshop tegenkomt.

Falke TK2 cool herensokken


Wandelen is bij uitstek een bezigheid met mooi weer. Te warme voeten zorgen dan voor het nodige ongemak. De FALKE TK2 Cool trekking sok is speciaal daarvoor gemaakt dat u ook bij hogere teperaturen nog steeds optimaal van uw wandeling kan genieten. De ergonomische vormgeving en de perfecte materiaalsamenstelling zorgen ervoor dat dit uw favoriete wandelsokken worden.

Trekking sokken voor heren, de FALKE TK2 cool online bestellen. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar