Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
Heren string

De string voor mannen wordt vaak gedragen als het niet mooi is om de lijnen van een boxer of slip door de bovenkleding heen te zien. Vaak dus gewoon voor praktische redenen dat een string de handigste vorm is van de heren onderbroeken die tot uw beschikking staan. Het dragen van een heren string wordt ook zeer divers ervaren, maar voor de mannen die graag een string dragen heeft u bij HemdVoorHem.nl keuze uit de mooiste merken heren ondermode op dit gebied.
 

String voor mannen online kopen

Als u op zoek bent naar een fijne string voor mannen dan bent u bij HemdVoorHem.nl aan het juiste adres. Wij voeren de heren string in verschillende kleuren en uitvoeringen zodat u zelf de keuze kan maken welke u het prettigste vindt dragen. U bestelt eenvoudig de heren string online en wij versturen deze gratis. Ook het retour sturen of omruilen is voor onze rekening! Heeft u vragen over de heren strings? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag.
 

 

Heren string


De string voor mannen is uw favoriet of juist niet. Eenvoudig online te bestellen bij HemdVoorHem.nl in de fijnste kwaliteiten en uitvoeringen. Onzichtbaar onder uw kleding en toch heeft u wat aan en biedt het de support van een onderbroek. Kies uit de mooiste merken voor uw nieuweste heren string.

Bestel eenvoudig en snel online uw heren strings. Snelle levering en gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar