Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Herengeuren cadeau sets

Hoe leuk is het niet als u een herengeur cadeau geeft dat deze mooi verpakt is in een cadeauset met nog een extra item uit dezelfde geurlijn zoals een deodorant of een showergel. Door meerdere onderdelen van dezelfde geur te gebruiken bouwt u de geur op en blijft deze ook langer hangen.

Online parfum sets voor hem bestellen

Het aantal parfums voor hem dat u online kan bestellen is schijnbaar oneindig. Te veel keuze maakt het lastig, tenzij u precies weet welk merk en welke geur u graag hebben wil. Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste herengeuren sets die aansluiten op onze collecties en daarbij hopen wij het u zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u toch niet de juiste keuze gemaakt dat ruilt u het kosteloos om of u stuurt het gratis terug. 

Herengeuren geschenkset


Geschenksets met een herengeur en nog iets extra's zijn een cadeau waar veel mannen blij van worden. Vaak is er een extra shower gel of een deodorant die u zelf niet zo snel zou kopen maar als het er voor dezelfde prijs bij zit in een leuke cadeauverpakking dan is het wel zo leuk om het zo te geven. Want de naam geschenkset zegt het al, deze sets met een herengeur en een fijne toevoeging, zijn ook door de mooie verpakking perfect geschikt om cadeau te doen.

Bestel herengeuren geschenksets bij HemdVoorHem.nl, eenvoudig en snel met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar