Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Jil Sander parfum voor hem

Jil Sander is een Duitse modeontwerpster en het kledingmerk Jil Sander is naar haar genoemd. Zij is vooral bekend geworden door haar minimalistische ontwerpen, waarbij basisstukken zoals de perfecte kasjmier V-halstrui, de ultieme witte blouse en de makkelijk zittende broek haar reputatie vestigden. De geuren die haar naam dragen hebben deze zelfde minimalistische basis, ze zijn modern, elegant en minimalistisch.
 

Jil Sander parfum online kopen

Ook voor de fijnste geuren en leukste sets bent u aan het juiste adres bij HemdVoorHem.nl, de webshop voor mannen. Wij hebben voor u de mooiste geuren uitgezocht en deze toegevoegd aan ons cadeau assortiment voor hem. Het is toch vaak erg lastig m iets voor hem te bedenken om te geven, dus vandaar dat wij alvast wat suggesties voor u hebben verzameld. Heeft u vragen, of heeft u hulp nodig bij uw bestelling, neemt u gewoon even contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag! 

Jil Sander


Een belangrijk onderdeel van uw outfit is uw geur; uw parfum hoort te passen bij uw kledingstijl maar ook bij u als persoon. De geuren van Jil Sander zijn minimalistisch elegant, subtiel en zuiver. Deze sluiten geheel aan op het confectiemerk Jil Sander vernoemd naar de desigster. Zij is vooral bekend geworden door haar minimalistische ontwerpen en frisse geuren.

Bestel ook uw Jil Sander heren parfum bij HemdVoorHem.nl eenvoudig en snel met gratis verzending en retour.