Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Lacoste Slim Fit polo

De Lacoste Slim Fit polo is het ideale model voor mannen met een normaal postuur die zich prettig voelen in wat strakkere kleding met een lichte taillering die niet strak aansluit op het lichaam. De Lacoste Slim Fit is licht getailleerd en oogt daardoor moderner. Voor stevigere mannen is de Lacoste Slim Fit een wat minder goede keuze. Zij kunnen beter kiezen voor de Lacoste Classic Fit, welke uiteraard ook bij HemdVoorHem.nl te bestellen is. Bij iedere Lacoste polo staat een maattabel van het betreffende model zodat u altijd even na kan meten of het model u past en welke maat het beste voor u zal zitten.
   

Lacoste Slim Fit polo sale

Als u interesse heeft in een Lacoste Slim Fit polo in de sale, dan bent u zeker aan het goede adres bij HemdVoorHem.nl. Wij bieden met regelmaat Lacoste Slim Fit polo’s aan tegen een scherpe prijzen om ruimte te maken voor de nieuwe collecties. Lacoste poloshirts worden afgeprijsd en tegen een mooi prijsje in de Lacoste Slim Fit sale geplaatst. Dit mag u zeker niet missen.
 

Lacoste Slim Fit online bestellen

U kunt de gewenste Lacoste Slim Fit polo online bestellen bij HemdVoorHem.nl. Wij bieden u optimaal voordeel. Niet alleen met onze aantrekkelijke prijzen, maar ook met een gratis verzending binnen Nederland en België. Heeft u vragen over onze Lacoste poloshirts of over welke maat of pasvorm het beste bij u zal passen dan helpt onze klantenservice u graag verder. 
 

Lacoste Polo Slim Fit


De Slim Fit polo van Lacoste sluit mooi aan op het lichaam. De Slim Fit polo's zijn er in twee varianten, de normale Slim Fit met een lichte taillering die obvereen komt met een modern fit bij veel andere merken, dus niet echt strak maar mooi getailleerd. De strakkere pasvorm die wel echt strak is, is de stretch slim fit polo van Lacoste, daarom staat deze ook in een aparte categorie in onze shop. In de Lacoste Slim Fit categorie vindt u de polo's die net iets meer getailleerd zijn dan de gewone Lacoste Classic Fit polo's. Draagt u liever een strak getailleerde polo, kies dan voor de Lacoste Polo stretch Slim Fit want deze zijn het strakst getailleerd. 

Bestel nu uw favoriete Lacoste Slim Fit Polo's eenvoudig en snel online. Gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar