Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
 
Overhemden mouwlengte 7 sale

Ook de lange mannen lopen er graag leuk gekleed bij, en een overhemd met mouwlengte 7 zien we niet vaak in de sale. Eigenlijk best raar in Nederland aangezien er hier heel veel lange mannen zijn. Toch lijkt de kledingindustrie daar niet altijd helemaal van op de hoogte. Gelukkig hebben wij bij HemdVoorHem.nl ervaring uit de eerste hand en zijn wij altijd op zoek naar meer verschillende stijlen en soorten overhemden met extra lange mouwen. Juist omdat wij daarvan zo ruim inkopen ziet u bij ons ook de overhemden met langere mouwen in de sale.
 

Extra mouwlengte in de uitverkoop

Onze sale verandert per week en wij zorgen er ook voor dat iedereen aan bod komt, dus ook de mannen die overhemden zoeken met extra mouwlengte. Gelukkig zien wij bij het inkopen dat steeds meer merken overhemden met mouwlengte 7 in hun collecties opnemen, en wij kopen dat groots in. Wij weten dat het soms lastig kan zijn om het juiste shirt te vinden waarvan de mouwen lang genoeg zijn, al helemaal voor een leuke prijs.
 

Online sale mouwlengte 7 shirts

Gelukkig voor al die heren die langer zijn dan waar de modewereld rekening mee houdt, heeft HemdVoorHem.nl altijd een grote sortering shirts met extra mouwlengte. Uiteraard vindt u deze shirts ook terug in de sale, ook als u wat langer bent is een koopje af en toe wel zo leuk!

 

Overhemden mouwlengte 7 sale


Overhemden met mouwlengte 7 vindt u bij ons in de sale. Uit eigen ervaring weten wij dat het lastig is om overhemden met extra lange mouwen te vinden voor een aantrekkelijke prijs. Sterker nog, er hangt vaak een hoger prijskaartje aan kleding voor mannen die langer zijn dan het gemiddelde waarmee de kledingindustrie rekening houdt. HemdVoorHem.nl koopt dusdanig veel in van de overhemden met extra mouwlengte dat er ook in de uitverkoop nog veel van deze hemden te vinden zijn voor een kleine prijs.


Overhemden mouwlengte 7 sale bij HemdVoorHem.nl. Beste eenvoudig online en betaal geen verzendkosten. Ook ruilen of retourneren is gratis.
 
Sorteren naar
Sorteren naar