Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
VERBOUWINGSOPRUIMING tot 70% korting
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
Luxe van ETERNA 1863

Houdt u van de kwaliteit en het luxe gevoel van een premium overhemd? Dan zijn de ETERNA 1863 business shirts een aanrader voor u. De kwaliteit is prachtig, maar daarnaast zijn de klassieke zakelijke overhemden van katoen ook nog een strijkvrij. Dit betekent dat u de hemden na het wassen niet hoeft te strijken en dat eventuele kreukels van het wassen er in no-time uitlopen door uw eigen lichaamswarmte. Een bijkomend voordeel van deze perfecte strijkvrije kwaliteit die op een gepatenteerde wijze gemaakt worden en daarmee uniek in de markt zijn, is dat u er ook de rest van de dag onberispelijk bijloopt. De kreukels van een lange autorit of vergadering verdwijnen namelijk als sneeuw voor de zon door uw eigen lichaamswamte.
 

ETERNA 1863 premium line online kopen

HemdVoorHem.nl heeft een mooie collectie van de luxe ETERNA overhemden voor mannen. Bij ons bestelt u eenvoudig online en wij zorgen voor een gratis verzending en mocht het hemd niet aan uw verwachting voldoen kan u het ook weer retour sturen op onze kosten. Heeft u vragen over de maat, kwaliteit of pasvorm van de 1863 hemden van ETERNA dan helpt onze klantenservice u graag verder.
 

Eterna 1863 Premium luxe overhemden


De premium overhemden van ETERNA worden uitgebracht onder het label ETERNA 1863 wat betrekking heeft op het jaar dat dit merk begon met het ontwerp en de productie van overhemden. Deze luxere lijn van ETERNA bestaat uit klassieke business shirts met een prachtige, stevige kraag en de hemden zijn uitgevoerd in een weving die dikker en voller is dan die van de standaard collectie. De hemden zijn prachtig afgewerkt met oog voor detail; van de aanzet van de knoopjes tot de stiksels die dichter op elkaar staan dan die bij de standaard collectie. De klassieke overhemden in een luxe kwaliteit zijn ook uitgevoerd in de ideale ETERNA strijkvrije kwaliteit die ook strijkvrij blijft na vele wasbeurten en die ook in het dragen de kreukels eruit lopen door uw eigen lichaamswarmte. Luxe strijkvrije shirts van katoen waar u altijd perfect gekleed mee voor de dag komt.

ETERNA 1863 premium overhemden bestelt u online bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar