Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >

Rode vlinderdas


De rode vlinderdas werd pas ontdekt toen de kleuren op de markt kwamen in de 18e en 19e eeuw. Toen was de rode vlinderdas de meest gebruikte vlinderdas door de hogere klasse. Tegenwoordig worden de rode vlinderdassen vooral gedragen tijdens zakelijke en formele gelegenheden. Het is een erg mooie vlinderdas en u zal zeker opvallen op een bruiloft of gala!

Soorten gebruik

Rood is een opvallende kleur. Met een rood strikje valt u hoe dan ook op! Zeer geschikt voor uw formele garderobe in combinatie met een wit (smoking) overhemd of juist als casual blikvanger op een denim overhemd.

Rode vlinderdas kopen

De vlinderdassen uit onze online shop zijn al gestrikt en zijn verstelbaar. Bestel eenvoudig en snel online uw vlinderdas naar keuze en wij sturen hem snel en gratis naar u op. Voor advies over onze rode vlinderdassen of vragen over een van onze andere items uit de webshop kan u altijd contact opnemen met de klantenservice.

Rode vlinderdas


Stijlvol en feestelijk de rode vlinderdas. Zeer goed te combineren op een wit overhemd onder een pak of smoking. Een vlinderdas kan het beste gedragen worden met een smoking overhemd, zodat de knoopjes niet zichtbaar zijn. Een rode vlinderdas is ook leuk om als cadeau te geven. Al onze vlinderstrikken worden uit voorraad geleverd in een mooi doosje.

Bestel uw rode vlinderdas vandaag nog online. Snel in huis en gratis verzending!