Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

Sloggi ondergoed sale
Ondergoed van Sloggi zit altijd goed en blijft heel lang mooi, ook bij intensief gebruik. Toch bent u soms aan iets nieuws toe en dan is het fijn als u Sloggi ondergoed met korting kan kopen. Bij HemdVoorHem.nl hebben wij grote voorraden Sloggi en zo af en toe dan ruimen wij eens lekker op en gaat er veel in de uitverkoop van het Sloggi ondergoed. Wij een leger magazijn, u weer goed in het ondergoed.
 

Sloggi ondergoed online bestellen in de uitverkoop

Het ondergoed van Sloggi is niet overal in alle uitvoeringen te koop. Wij hebben een hele ruime sortering in onze online shop zodat iedereen zijn favoriete Sloggi model bij ons kan bestellen. Ook in de uitverkoop komt u Sloggi ondergoed tegen en wel met dezelfde snelle service en gratis verzenden en retourneren die u normaal ook van ons krijgt.
 

Sloggi ondergoed sale


Sloggi ondergoed zit altijd goed, Sloggi ondergoed in de sale kopen voelt nog beter! Het ondergoed van Sloggi is bekend bij veel mannen die niet meer anders willen dan dit merk wat al decennia lang bezig is met het maken en perfectioneren van ondergoed. Sloggi ondergoed in de sale staat voor hetzelfde draagcomfort en perfectie, u betaalt er alleen iets minder voor.

Koop uw heren ondergoed van Sloggi in de sale. Gratis verzending en retour.