Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Smoking overhemden met extra mouwlengte

Deze shirts zijn er speciaal voor mannen met een lange lichaamslengte. Deze mannen hebben vaak moeite met het vinden van smoking overhemden die lang genoeg zijn voor de armen. Het is, zeker in combinatie met een smoking, belangrijk dat de mouwen van een overhemd reiken tot de duimaanzet. De smoking overhemden met extra mouwlengte hebben een perfecte lengte voor mannen met een lengte boven de 1.80 – 1.90 meter.
 

Smoking shirt met lange mouw

Smoking overhemden met lange mouw zijn verkrijgbaar van diverse merken. Steeds meer merken, en dan vooral ook de populaire merken, besteden aandacht aan de langere man. Dit is dan ook nodig, want mannen worden steeds langer, waardoor steeds meer heren moeten uitwijken naar smoking overhemden met lange mouw.
 

Smoking overhemden met extra mouwlengte 7

Smoking overhemden die extra lang zijn worden ook wel smoking overhemden met extra mouwlengte 7, of sleeve 7, genoemd. De 7 geeft aan dat de mouwen langer zijn dan bij een gemiddeld model smoking overhemd. In de meeste gevallen zijn niet alleen de mouwen langer, maar ook het overhemd zelf. Dit voorkomt dat het overhemd voortdurend uit de broek trekt wanneer u gaat zitten of bijvoorbeeld hurkt.
 

Smoking voor lange mannen

De smoking overhemden voor lange mannen zijn bedoeld voor mannen die langer zijn dan 1.80 meter. Mannen met een lengte tot 1.85 meter kunnen vaak nog slagen onder de reguliere smoking overhemden, maar dit is afhankelijk van de lengte van de armen. De smoking overhemden speciaal voor lange mannen, met mouwlengte 7, zijn altijd goed.
 

Online bestellen

Hemdvoorhem.nl heeft een mooie collectie smoking overhemden met extra mouwlengte. U kunt de smoking overhemden met extra mouwlente online bestellen vanuit ons veelzijdige assortiment. Wanneer u advies nodig heeft, dan kunt u altijd een beroep doen op onze professionele klantenservice.
 

Smoking overhemden met extra mouwlengte


Smoking overhemden met mouwlengte 7! Kies uit een party overhemd met een normale boord of juist de klassieker met vaardemoordenaarboord! Alle hemden zijn uitgevoerd met verdekte knoopjes en dubbele manchetten. Kijk ook eens bij onze bijpassende accessoires: strikjes en manchetknopen.Bestel uw favoriete smoking overhemden met extra lange mouwen eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar