Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter


Blauwe stropdassen
 

Als u een nette outfit wilt afmaken, is een mooie blauwe stropdas een perfecte keuze. Blauw is een klassieke kleur die bij veel verschillende soorten outfits past. Bovendien is het een kleur die er niet al te opvallend uitziet, maar toch een duidelijke finishing touch geeft. Blauw wordt heel vaak zakelijk gedragen, een blauwe stropdas mag ook toegevoegd worden aan deze mix. De reden dat blauw zo vaak zakelijk wordt gedragen, is dat het puur en zuiver overkomt. Zo heeft wat u draagt invloed op hoe goed u uw werk doet, want uw klanten reageren hier ook op! Gelukkig kan een blauwe stropdas met heel veel gecombineerd worden. Als u de juiste kleur blauwe stropdas weet te vinden, past deze perfect in een blauw pak met een wit overhemd. Ook in combinatie met een grijs overhemd doet de blauwe stropdas het erg goed, omdat dit beide mooie neutrale kleuren zijn.
 

Blauwe stropdassen van zijde

De meeste stropdassen die gemaakt worden op het moment zijn van zijde. Dat is om de simpele reden dat zijde een erg mooi materiaal is. Het heeft van nature een mooie glans, waardoor het zelfs na jaren dragen nog mooi is. Een andere mooie eigenschap van zijde, is dat het een eigen elasticiteit heeft, hierdoor kunt u uw stropdas een duizendmaal knopen, maar hij zal er nog steeds netjes uitzien nadat u de knoop eruit heeft gehaald.

Het enige nadeel dat zijde heeft, is dat het niet zo goed tegen water kan. Het even in de wasmachine gooien, is dus geen optie. Om zo veel mogelijk vlekken te voorkomen, worden onze blauwe stropdassen met een speciale nano technologie behandeld. Hierdoor worden veel vlekken voorkomen en kunt u het er vaak met een papieren servetje het eraf deppen. Mocht dit niet lukken, dan kunt u het altijd nog in een potje met wat wasbenzine stoppen. Even goed mee schudden, de stropdas een paar uurtjes uithangen en uw stropdas zal weer zo goed als nieuw zijn.
 

Blauwe stropdas herenmode

Blauw is een erg modieuze kleur, een blauwe stropdas is dan ook een echte must in de kledingkast van de modieuze man. Hoewel blauw hartstikke normaal is om te dragen, zien we toch lang niet zo veel blauwe stropdassen. Zelfs wordt vaak de misdaad nog gepleegd om een zwarte das in een blauw pak te dragen. Een blauwe, of bijna elke andere kleur stropdas, had hier veel beter in gestaan en gezorgd voor een mooi en samenhangend plaatje.

Een blauwe das kunt u dus op heel veel verschillende manieren dragen. Zakelijk past deze dan natuurlijk het beste op een wit overhemd met een blauw pak. Maar ook zal het leuk gaan met een multi-colour overhemd. Vaak zijn deze overhemden op een basis van blauw, waardoor een blauwe stropdas zorgt voor een leuk geheel, in plaats van losse kledingstukken bij elkaar. Dit zorgt dan uiteindelijk voor een hele leuke outfit, die zich eigenlijk overal wel thuis voelt.
 

Blauwe stropdassen online kopen

Omdat er zoveel verschillende kleuren blauwe stropdassen zijn, kunt u deze het beste online bestellen. Hier heeft u dan een mooi overzicht aan alle mogelijkheden, waar u in een stenen winkel maar één of twee opties heeft. Online uw blauwe das bestellen is dus een grote aanrader. Al helemaal omdat u ze dan thuis uit kunt proberen met al uw outfits. Dat is natuurlijk veel makkelijker dan al uw kleding mee moeten sjouwen naar een winkel.

Als u eenmaal besteld heeft, dan kunt u de stropdas binnen twee werkdagen thuis verwachten, waar deze gratis geleverd wordt. Mocht u hier verdere vragen of opmerkingen over hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn elke werkdag van 10 tot 5 telefonisch bereikbaar en onze mails worden binnen een werkdag beantwoord.

Blauwe stropdassen


Een blauwe stropdas voelt zich in bijna elke outfit wel thuis, dit is simpelweg omdat er zoveel verschillende kleuren blauw zijn. Omdat heel veel mannen in een blauw pak rondlopen, is het dus ook helemaal niet raar om in een blauwe stropdas rond te lopen. Al helemaal een combinatie van de twee is nooit verkeerd. U zult bij ons online de grootste collectie aan blauwe stropdassen vinden, die zich alsmaar aanpast aan de laatste herenmode!

Bestel uw favoriete blauwe stropdas online. Vandaag besteld, morgen in huis en gratis thuis bezorgd!
Sorteren naar
Sorteren naar