Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter

 

Grijze stropdassen
 

Een grijze stropdas valt overal mee te combineren, net als de donkerdere variant zwart. Omdat grijs net eventjes iets rustiger aanvoelt dan zwart werkt het kalmerend en rustgevend. Tegelijkertijd straalt het natuurlijk ook wijsheid en ervaring uit. Een andere eigenschap van grijze dassen, is dat ze overal mee te combineren zijn. Op een licht overhemd, zoals wit, heeft de hele outfit vaak een rustgevende uitstraling. Terwijl het op een zwart overhemd, bijvoorbeeld, juist een leuke speling weergeeft.
 

Grijze dassen combineren

Een grijze stropdas voelt zich dus eigenlijk in bijna elke outfit wel thuis. Op een effen overhemd staat het vaak erg netjes, ongeacht welke kleur het hemd is. Een grijze stropdas in combinatie met een zwart overhemd is juist iets zakelijker, terwijl u het ook met een mooi roze overhemd kunt combineren. Dan heeft u een iets romantische uitstraling, ook deze is van tijd tot tijd nodig!

Ook kan een grijze stropdas ook leuk gecombineerd worden met een multi-colour overhemd. Dit zorgt juist weer voor een wat speelse uitstraling. Vaak zijn multi-colour overhemden wel met een paar grijstinten gemaakt, waardoor een grijze stropdas hierbij een perfecte combinatie is. Dit zorgt dan voor een meer samenhangend geheel. Daarnaast kan het ook dienen als de stilte in de storm, als het ware.
 

Grijze dassen materiaal

Al onze grijze dassen worden handgemaakt van 100% zuiver zijde. Dit is omdat zijde het mooiste materiaal is om een stropdas van te maken. Het heeft namelijk een mooie glans uit zichzelf, die geen enkel ander materiaal heeft. Daarnaast blijft het ook deze mooie glans houden, zelfs na jarenlang intensief dragen! Het enige nadeel dat zijde heeft, is dat het niet goed tegen water kan. Mocht er dus een vlek op komen, kan deze dus niet in de wasmachine. Gelukkig worden onze stropdassen met een speciale nano technologie behandeld, waardoor ze vlek-afstotend zijn.

Mocht het toch een keer voorkomen dat er een vlek op uw stropdas zit, dan kunt u het meeste er vaak al wel afkrijgen met wat droog keukenpapier. Als er daarna nog steeds viezigheid opzit, dan kunt u het in een potje doen met wat wasbenzine. Hiermee moet u even goed schudden en daarna de stropdas uithangen. Hierna zal uw mooie grijze stropdas weer zo goed als nieuw zijn.
 

Grijze stropdassen online

Een grijze stropdas besteld u natuurlijk het beste online. HIer is een veel groter assortiment te vinden, waardoor u zeker weten de juiste kleur grijs kiest. Er is namelijk een groot verschil tussen alle grijze stropdassen, de één zal veel dichter tegen zwart aan liggen, terwijl de ander juist veel meer richting wit gaat. Het andere gemak aan online bestellen, is dat u ook nog eens meerdere stropdassen kunt bestellen. Dan kunt u thuis uitproberen wat nou de juiste kleur voor u is. Dan hoeft u niet al uw kleding mee te sjouwen naar de winkel.

Ook de grijze dassen worden gemakkelijk bij u thuis geleverd, zoals dat altijd het geval is bij HemdVoorHem.nl. Dit gebeurt meestal binnen 1 à 2 werkdagen, mocht dit niet het geval zijn, dan nemen wij vaak wel contact met u op. Gebeurt dit niet, kunt u altijd contact met ons opnemen. Al de mails worden binnen een werkdag beantwoord en bellen kunt u elke werkdag tussen 10 en 5. HIer kunt u ook al uw andere vragen over materialen of combinaties stellen!

Grijze stropdassen


Vaak komt de kleur zwart net iets te sterk over, een grijze stropdas is dan de perfecte keuze voor u. Omdat grijs een neutrale kleur is, is deze erg gemakkelijk te combineren met erg veel verschillende outfits. Zo kan een grijze das ook bij een wit overhemd met een spijkerbroek, bijvoorbeeld. Ook staat het hartstikke chique in een zwart of grijs pak, met een grijze stropdas zit u dus nooit mis!

Bestel eenvoudig en snel een grijze stropdas bij Hemdvoorhem.nl. Gratis verzending en retour!
Sorteren naar
Sorteren naar