Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Actie: nu alle truien 3 halen = 2 betalen 
Filter

Stropdas grijs

De grijze stropdas is een echte klassieker. De kleur grijs werkt kalmerend en rustgevend. En net als zwart valt grijs perfect te combineren met allerlei overhemdkleuren. Ook is grijs de kleur van wijsheid en ervaring en staat voor betrouwbaarheid.

Dassen grijs combineren

De grijze stropdas valt dus perfect te combineren eigenlijk elk unikleurig overhemd. Met de grijze stropdas kan u veel verschillende looks creëren. De kleur zwart voor een meer zakelijke look. Voor een opvallende look kan u ook kiezen voor een multi-color overhemd. En voor de romantische look is een mooi roze overhemd leuk om te combineren met deze klassieke grijze stropdas. De grijze stropdas is 148 centimeter en 8 centimeter breed.

Materiaal

De grijze dassen worden handgemaakt van 100 procent zuiver zijde. De stropdassen zijn gemaakt van zwaardere kwaliteit waardoor ze mooi blijven hangen. Ook zijn de stropdassen bewerkt met de Nano technologie waardoor de stropdassen bestand zijn tegen vlekken en vuil. Als er dan toch een vlek komt op uw prachtige grijze stropdas, gooi hem dan niet in de wasmachine. Zijde wordt er niet mooier op als het in aanraking komt met water. Een trucje om de stropdas dan toch schoon te krijgen is het grootste deel van de vlek weg deppen met papier. Hierna in een potje doen met een beetje wasbenzine en goed schudden. Daarna een paar uur laten uithangen. Als dit niet helpt kan u  het altijd vragen bij de stomerij.

Grijze stropdas online

Al onze grijze dassen zijn online makkelijk en veilig te bestellen bij hemdvoorhem.nl. de stropdassen worden gratis bij u thuis bezorgd binnen 1 of 2 werkdagen. Als er verdere vragen zijn of behoefde aan meer kleding advies kan u altijd contact opnemen met de klantenservice. Deze is bereikbaar op werkdagen van 10 tot 5 en de mails worden binnen 1 werkdag beantwoord.

Stropdas grijs


Een grijze stropdas valt door haar neutrale kleur gemakkelijk te combineren. Kies uit een smalle stropdas of een in een normale breedte. Ook geschikt in combinatie met een spijkerbroek en overhemd.

Bestel eenvoudig en snel een grijze stropdas bij Hemdvoorhem.nl. Gratis verzending!