Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Oranje stropdassen

Iedereen in Nederland heeft vaak wel iets in de kleur oranje, vaak voor die ene dag in het jaar waarop dit echt gedragen moet worden: Koningsdag. Maar ook hierbuiten is oranje een kleur die welkom is, maar het wordt snel al te veel. Een oranje stropdas is daarom het perfecte kledingstuk. Een oranje das in combinatie met een bruine outfit heeft vaak een erg herfstige uitstraling, met dezelfde kleurtonen als dat de natuur dan heeft.

Ook kunt u een oranje stropdas buiten het herfst seizoen dragen. De zomer en de lente zijn vol met zonneschijn en heldere kleuren. Oranje past dan ook perfect in deze beschrijving. Een blauw pak met een wit overhemd, in combinatie met uw oranje stropdas is dan dé perfecte look voor u!
 

De Nederlandse stropdas

Koningsdag, het WK voetbal, oranje moet het hele jaar door op allerlei verschillende gelegenheden gedragen worden. Dit doen we allemaal massaal om Nederland te steunen, om het gevoel van saamhorigheid te delen. Als u dit op een subtiele manier wilt doen, dan is de oranje stropdas hier perfect voor. Wilt u dit heel erg overdreven doen, dan kunt u uw oranje stropdas natuurlijk combineren met een oranje pak.
 

Smalle oranje stropdassen

Over de jaren heen is het formaat van de stropdas best wel wat veranderd. Nu zijn we op het punt waar we twee verschillende soorten hebben. Een smalle en een ‘normale’ breedte stropdas. Beide zijn in het oranje verkrijgbaar bij HemdVoorHem.nl.

De smalle stropdas is een uitvinding van de Italianen, ongeveer 50 jaar geleden. Deze is toen voor een korte periode populair geweest, maar moest snel weer plaats maken voor de bredere variant. Sinds ongeveer twee jaar geleden is de smalle stropdas weer razend populair. Zo populair, dat we het voor een lange tijd nog niet weg zullen zien gaan.

Een smalle oranje stropdas is dé subtiele hint voor in uw outfit. Omdat deze ongeveer twee centimeter smaller is dan de ‘normale’ stropdas komt deze minder massief over. Dit is wat ruimte geeft voor een leuk kleurtje voor uw stropdas. Waar een bredere stropdas de hele outfit over zal nemen, zal de smalle oranje stropdas dat niet doen. Zeker het proberen waard dus!
 

Online een oranje das bestellen

Als u het erop durft te wagen en een oranje stropdas aan wilt schaffen, dan raden wij het u aan om dit online te doen. Een oranje stropdas is namelijk een erg specifiek ding om naar op zoek te zijn. In een stenen winkel zult u deze dus niet zo snel tegenkomen, terwijl deze online zo gevonden is.

Mocht u nog niet helemaal zeker zijn over hoe u uw oranje stropdas het beste kunt combineren of dat het uw kleur wel is, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Hier zijn wij elke werkdag bereikbaar tussen 10 en 5. Kunt u nou niet tussen die tijden bellen, dan kunt u ons altijd een mailtje sturen. Hier reageren wij binnen één werkdag op.

Het fijne als u alleen een stropdas besteld, is dat deze direct leverbaar is uit onze voorraad. Als u dus op tijd besteld, dan heeft u deze de volgende dag in huis. Heeft u het echt de volgende dag nodig, kunt u altijd naar ons bellen of mailen, dan gaan we samen met u kijken wat we voor u kunnen doen!

Oranje stropdassen


Een smalle of ‘normale’ breedte oranje stropdas geven een unieke uitstraling aan uw outfit. Helemaal in een normaal pak met een wit overhemd, is dit een hartstikke leuk contrast wat altijd voor lachende blikken zorgt. Natuurlijk is de oranje stropdas ook een echte must have voor Koningsdag, heerlijk in combinatie met een paar oranje sokken.

Bestel uw favoriete oranje stropdas eenvoudig en snel online. Vandaag besteld = morgen in huis en gratis thuis bezorgd!
Sorteren naar
Sorteren naar