Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Geruite stropdassen

Geruite stropdassen zijn gemaakt van stoffen met een geruit patroon. Het patroon bestaat uit lijnen met kleine ruitjes of blokjes, waardoor de das een rustige en klassieke uitstraling heeft. Geruite stropdassen zijn geschikt voor zowel formele als casual gelegenheden. Als u een geruite stropdas wilt kiezen, moet u eerst beslissen welk soort materiaal u wilt. Zijde is de meest populaire optie, omdat het zacht en soepel aanvoelt en ook mooi glanst. Wol is ook zacht en soepel is, maar glanst minder. Katoen is een andere optie die minder glanst, maar wel stevig is.

 

Verschillende ruitjes

Een andere keuze die u moet maken is welk patroon u wilt. Er zijn twee hoofdtypes: ruitjespatronen en blokjespatronen. Ruitjespatronen zijn klassieker en geschikt voor formele gelegenheden. Blokjespatronen zijn iets minder formeel en geschikt voor casual gelegenheden.

 

De juiste kleur

Geruite stropdassen zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren. De meest populaire kleuren zijn zwart, grijs en blauw. In de zomer kunt u het beste kiezen voor frisse kleuren en in de winter de wat donkere kleuren zoals nacht blauw en bordeaux rood.

 

Online kopen bij HemdVoorHem.nl

Als u op zoek bent naar een geruite stropdas, kunt u terecht bij HemdVoorHem.nl. Wij hebben een breed assortiment van verschillende stropdassen, in verschillende kleuren en stijlen. Onze stropdassen zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van zijde of wol. Wij hebben ook stropdassen met verschillende patronen, zoals ruitjes- en blokjespatronen. HemdVoorHem.nl is de beste plek om online een stropdas te kopen. Wij hebben lage prijzen en snelle levering. Wij leveren ook gratis in Nederland en België. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.
 

Geruite stropdassen


Op zoek naar een Geruit Stropdas? Kies uit ons brede assortiment van geruite stropdassen en vind de stropdas die perfect bij u past. Van zijde tot wol, van klassiek tot modern, van ruitjes tot blokjes, wij hebben het allemaal.

Bestel uw favoriete geruite stropdas eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar