Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter
 
Wijn cadeau anders dan anders

Wij houden van cadeaus, wij houden wel van een glaasje wijn en die twee samen heeft weer tot mooie cadeausets voor mannen en vrouwen die een wijntje op prijs kunen stellen geleidt. Een fles wij cadeau geven is natuurlijk niet zo moeilijk, maar om er wat leuks van te maken om te geven is dan net weer een beetje lastiger. Vandaar dat wij alvast de leukste combinaties voor u hebben gemaakt die vaak goed in de smaak zullen vallen bij de ontvanger!
 

Cadeau met ook wijn

De unieke wijn-cadeaus zijn leuk om te geven, leuk om te krijgen. Wij hebben in ieder wijnkistje niet alleen een prachtige fles wijn zitten, maar ook nog wat anders. U kan daarbij denken aan sokken met een wijn thema bij de rode wijn, feest sokken bij de bubbels, die overigens ook heel leuk combineert met de strikjes. Kortom, wij weten overal wel een feestje in een cadeauverpakking van te maken want als u het helemaal niet meer weet dan geeft u gewoon een HemdVoorHem.nl cadeaubon met daarbij een fles rood, wit of mousserende wijn.
 

Wijncadeau als relatiegeschenk

Wilt u uw relaties verrassen met en mooi flesje wijn, maar zoekt u nog naar iets leuks om erbij te doen? Bij HemdVoorHem.nl helpen wij u graag met daarover na te denken en ervoor te zorgen dat u de leukste (relatie) geschenken met wijn uit kan delen! Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze wijn-cadeaus of over onze andere (cadeau) artikelen? Onze klantenservice helpt u graag!

 

Cadeaus met wijn


Op zoek naar een leuk cadeau voor hem of haar? Bij HemdVoorHem.nl vindt u leuke cadeaus voor iedereen die een flesje wijn op prijs stelt met daarbij nog een leuke verassing. Onze wijnen zijn met de grootste zorg voor u uitgekozen en en zijn vriendelijk en toegankelijk van smaak. De sets zijn geschikt voor alle leeftijden, waardoor het een ideaal cadeau is als u het niet zo goed weet wat u zal geven. Vooral in de cadeautijd is het heel handig dat wij een retourtermijn hebben van 100 dagen, zodat u uw cadeau op tijd kan kopen en het na de feestelijkheden rustig geretourneerd of geruild kan worden, al hopen we natuurlijk dta de ontvanger net zo blij wordt van het cadeau als wij!

Alle bestellingen worden gratis bezorgd en mogen gratis 100 dagen retour gestuurd worden!
Sorteren naar
Sorteren naar