Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

RJ Bodywear

RJ Bodywear is een Nederlands merk dat in 2007 is gelanceerd. Zij zijn gestart met een basis collectie ondergoed voor dames en heren en daar zijn ook een microfiber en een thermo collectie bij gekomen. De collectie blijven groeien en worden ook steeds verder uitgebreid met nieuwe series met hun eigen kwaliteiten. De uitstekende kwaliteit - prijs verhouding kenmerkt de werkwijze van het familiebedrijf Engelvaart Bodywear uit Waddinxveen al drie generaties lang. Doordat de gehele productie (breien, verven, snijden, confectioneren en logistiek) in eigen beheer plaatsvindt op locaties in Waddinxveen en in Tunesië, kan men deze filosofie erop nahouden. Het geďntegreerde proces garandeert consistentie in kwaliteit, draagcomfort en pasvorm en maakt het mogelijk om aantrekkelijke prijzen te hanteren.

RJ Bodywear series

De enorme diversiteit in het aanbod van RJ Bodywear geeft aan dat deze ondergoed producent zich dagelijks bezighoudt met luisteren naar eindgebruikers en verder ontwikkelen en zoeken naar nieuwe modellen en materialen.

Pure Color

Zo is er de Pure Color serie met heren ondergoed in heel veel verschillende kleuren in een microfiber kwaliteit. Leuk om te combineren met de bovenkleding in kleur, maar ook als alternatief voor een pyjama of t-shirt. Het draagt als een tweede huid en ook over dit materiaal is weer goed nagedacht. Varieer eens met kleur!

The Good Life

The Good Life serie met zijn geweldige katoenmengsel dat wel heel bijzonder is geworden door de toevoeging van Tencel Lyocell en FreeF!t lycra, een uitkomst voor de mannen met een zeer gevoelige huid en/of mannen die last hebben van snel transpireren aangezien dit materiaal nog veel beter dan katoen alleen, vocht opneemt.

Sweatproof onderkleding

Als we het dan toch over zweten hebben, de Sweatproof modellen zijn ideaal voor de mannen die gebukt gaan onder de zweetplekken onder de armen, op de rug en/of de billen. Ideaal! Onzichtbaar maar zeer effectief zonder chemische middelen of smeerseltjes bent u van de vervelende natte plekken af.

Smart T-shirt

Zo is er ook nog het Smart T-shirt met een onzichtbaar zakje in de zijnaad waar u de belangrijke spullen op kan bergen die u wel mee wil nemen op vakantie of bij het stappen, maar die u niet de hele avond in uw handen of broekzak wil hebben. Denk daarbij aan een pinpas, telefoon en sleutels. Veilig en onzichtbaar opgeruimd!

Thermo Cool

De Thermo Cool shirts en broeken zorgen ervoor dat u bijvoorbeeld tijdens het sporten altijd perfect op temperatuur blijft. Vocht verdampt meteen en het materiaal ademt zodat u geen opgesloten gevoel heeft. Door de snelle afvoer van het vocht krijgt u het na de inspanning ook niet koud. Een serie die niet alleen ideaal is voor tijdens het sporten maar ook voor al die mensen die buiten werken en die de hele dag met sterk wisselende temperaturen te maken hebben en als het echte winter thermo ondergoed te warm is. Voor de motorrijders onder ons is het ook ideaal om het shirt met lange mouwen en de lange broek onder een leren motorpak aan te trekken. Het maakt het aan- en uitdoen veel makkelijker en het beschermt uw pak en zit veel lekkerder dan bijvoorbeeld een katoenen shirtje dat het vocht wel absorbeert, maar niet afvoert.

RJ Bodywear visie

De filosofie achter RJ Bodywear is om ondermode te produceren die qua uitstraling, kwaliteit, pasvorm en beleving optimaal voldoet aan de eisen die men aan ondergoed stelt. Dat die eisen steeds bijgesteld worden daar sluit ook het assortiment heel mooi op aan. De visie van RJ is een merk beleven, niet omdat het groot op het artikel staat geschreven, maar omdat het aan alle verwachtingen voldoet, niet 1 keer maar telkens weer.RJ BodywearRJ Bodywear is een typisch Nederlands succesverhaal dat laat zien dat ondergoed van een goede kwaliteit niet meteen de hoofdprijs hoeft te kosten. Doordachte modellen en pasvormen, uitgevoerd in comfortabele materialen. Innovatief op gebied van materialen zodat er steeds wat nieuws in de collectie bijkomt die de moeite waard is. Zowel het (buiten)gewone als het thermo ondergoed wordt uitgevoerd in materialen die heerlijk dragen, mooi blijven en perfect zitten.

Koop RJ Bodywear ondergoed bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar