Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Arrow Fitted overhemden


Arrow overhemden in de Fitted pasvorm zijn nu te bestellen bij HemdVoorHem.nl. Deze Amerikaanse overhemden hebben een pasvorm die iets strakker valt dan de Modern Fit van de meeste andere merken, maar die nog niet echt strak zit, maar wel modieus getailleerd is. De Arrow Regular Fit shirts zijn wijder en de Slim Fit overhemden van Arrow zijn weer wat strakker. Zo is er voor iedere man de juiste pasvorm te vinden in een Arrow overhemden. Weet u niet zeker welke pasvorm het beste past? Ervaar het “Amerikaanse gevoel” en koop online de prachtige Arrow overhemden in onze webshop. 

Alle Arrow Fitted overhemden bestelt u online en worden gratis thuisbezorgd!


Arrow overhemden

Arrow heeft een zeer hoge kwaliteit. De heren overhemden van Arrow zijn gemaakt van 100% katoen dat zorgt voor een ademend overhemd en voelt zacht aan op de huid. Het zijn overhemden met stevige kragen en manchetten. Verkrijgbaar in verschillende katoenen stoffen en meestal in een easy care variant waar u weinig aan hoeft te strijken. Arrow biedt shirts met een vaak iets stevigere stof en een mooie afwerking.
 

Arrow, het merk

De geschiedenis van de Arrow overhemden heeft altijd te maken gehad met wat de vrouwen aantrekkelijk vinden. Het is al begonnen in het begin van de 19e eeuw toen Hannah Montague de losse kraag op het overhemd ontwikkelde. Dit was een grote hit, vooral omdat de vrouwen nu niet meer steeds het hele overhemd hoefde te wassen, maar alleen de kraag. Het succes was begonnen. De losse kraag verdween langzamerhand weer, omdat de stof van de overhemden zo bewerkt werd, dat het wassen van een overhemd geen probleem meer was. Strijken en wassen was in die tijd toch nog meestal vrouwenwerk en het was geen wonder dat het Arrow overhemd succesvol was. De echte gekte begon pas toen het Arrow overhemd gedragen werd op posters. De Arrow Collar Man was geboren. Op verschillende posters werd deze man afgebeeld met de verschillende Arrow hemden. De vrouwen werden als snel enthousiast en de Arrow Collar Man werd het symbool van de ideale Amerikaanse man, ondernemend en stijlvol. De aantrekkingskracht op vrouwen van het Arrow overhemd was geboren. Toch zijn het de mannen zelf, die er voor zorgen dat het Arrow overhemd zo geliefd is. De mannen dragen namelijk graag deze overhemden vanwege de goede kwaliteit en stijlvolle karakter.
 

Arrow pasvormen

Ook Arrow heeft, net als alle andere overhemden merken in onze webshop, een gevarieerd aanbod aan pasvormen, stijlen en stoffen. Door de iets afwijkende maten te opzichte van de voornamelijk Duitse merken, zijn juist de Arrow hemden geschikt voor de mannen die daar net niet de juiste pasvorm kunnen vinden.
 

Arrow Fitted online bestellen

Bij HemdVoorHem.nl bestelt u eenvoudig uw Arrow overhemden online. Met een continue wisselende collectie bent u verzekerd van de allerlaatste mode items. Bekijk ook eens onze sale categorie voor scherpe aanbiedingen in onze online shop. Voor meer informatie of vragen over Arrow overhemden kunt u contact opnemen met onze klantenservice.