Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Filter
Fun manchetknopen

Manchetknopen kunnen zoveel lol toevoegen aan een outfit. Natuurlijk staan een paar klassieke manchetknopen altijd goed, maar als u de manchetknopen aanpast aan de gelegenheid dan is dat wel erg grappig. Kijk ook eens bij onze uitgebreide collectie overhemden met een dubbele manchet, t-shirts, stropdassen en riemen; op die manier kunt u alles bij Hemdvoorhem bestellen.

Soorten manchetknopen

Manchetknopen zijn er in veel verschillende smaken. Ondanks dat de oppervlakte zo klein is, is er toch heel veel mogelijk. Klassiek in het zilver of goud, maar ook trendy in bicolor met zilver en (rosé) goud zodat het makkelijk kleurt bij de andere sieraden die u draagt. Maar ook de thema manchetknopen zijn natuurlijk altijd erg humoristisch. Ook de zijden knoop-manchetknopen zijn bij ons op voorraad in verschillende kleuren; eenvoudig maar stijlvol.

Online bestellen

Nog op zoek naar een paar mooie manchetknopen voor uzelf of om cadeau te geven? U kunt allerlei soorten manchetknopen online bestellen bij Hemdvoorhem.nl. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

fun-manchetknopen


Manchetknopen lijken een beetje een ondergeschoven kindje te zijn op het gebied van mode accessoires, maar het kan zo leuk zijn om te spelen met de emotie van de dag. Voetbalschoenen als er een belangrijke wedstrijd is, autootjes als cadeau voor iemand die geslaagd is voor zijn rijbewijs, een klok voor die dagen dat er belangrijke beslissingen genomen moeten worden, een scootertje om nog eens terug te denken aan die mooie dagen dat u met de scooter naar het strand reed. Manchetknopen kunnen zo leuk zijn als u een aardige collectie opgebouwd heeft; bovendien zit er nooit meer iemand verlegen om een cadeau-tip!

Bestel eenvoudig en snel online de manchetknopen van uw keuze. Nu met gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar