Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
Ledub modern fit overhemden

Overhemden van Ledub in een modern fit pasvorm zijn licht getailleerd en deze zijn perfect voor de man met een gemiddelde bouw die op zoek is naar een goed zittend overhemd van dit Nederlandse merk.
 

Ledub modern fit de juiste maat

Het vinden van de juiste maat van een overhemd blijft altijd even lastig, maar heeft u het eenmaal gevonden dan is het bestellen van meer hemden zeer eenvoudig. De modern fit pasvorm van Ledub heeft per boordmaat een eigen maat voor het overhemd wat onder deze boord zit. Het was eerst zo dat de modern fit overhemden van Ledub per twee boordmaten dezelfde body maat hadden, maar dat is nu dus aangepast waardoor het shirt nog beter is af te stemmen op de maat van de man die het draagt.
 

Ledub maattabel modern fit

Bij ieder Ledub shirt in onze online winkel staat een maattabel van het betreffende hemd waardoor u goed kan controleren of u de juiste maat bestelt. Het makkelijkste gaat dit door de maten van een favoriet overhemd na te meten en deze als leidraad te gebruiken. Lukt het u niet om de juiste maat te vinden dan helpt onze klantenservice u hier graag mee.
 

Modern fit Ledub mouwlengte

De mouwen van Ledub modern fit overhemden zijn wat langer dan de mouwen van de meeste andere overhemden merken die u kan bestellen bij HemdVoorHem.nl en de mouwlengte is dus echt een aandachtspunt bij het bestellen van de juiste maat. Ledub modern fit overhemden zijn er met korte mouwen, normale lengte mouwen en met extra lange mouwen voor de lange man. De normale mouwlengte heet bij Ledub sleeve 5, de extra lange mouwen zijn aangegeven met de naam sleeve 7, iets wat bij veel andere merken bekend staat als mouwlengte 7. Ook voor de juiste mouwlengte is het raadzaam om even de maattabel te raadplegen; te lange of te korte mouwen dragen vaak heel vervelend en zijn dus eenvoudig te voorkomen door de juiste maat te bestellen.
 

Online Ledub modern fit kopen

Bij HemdVoorHem.nl bestelt u eenvoudig uw favoriete Ledub overhemden online. Met gratis verzending en ook retour voor het geval u toch niet het juiste hemd heeft besteld. Heeft u vragen over de bestelling, maat, pasvorm of iets anders dan neemt u gewoon even contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag.
 

Ledűb modern fit overhemden


De Ledûb modern fit heren overhemden hebben een fijne pasvorm voor man met een gemiddeld postuur. De lichte taillering zorgt voor een moderne uitstraling, zonder dat het overhemd strak om het lichaam zit. Ledub modern fit overhemden hebben per boordmaat een eigen lichaamsmaat, voorheen zat er onder twee boordmaten een hemd met de exact zelfde afmetingen. Door het gebruik van een bodymaat per boordmaat is het nog veel eenvoudiger geworden om de juiste maat van uw Ledub modern fit overhemd te vinden. Deze modern fit hemden van Ledub zijn er met lange mouwen, korte mouwen maar ook met extra lange mouwen voor de lange man. De Ledub modern fit shirts zijn strijkvrij of heel strijkvriendelijk en dragen daardoor niet alleen heerlijk maar staan ook altijd mooi.

Online Ledub modern fit overhemden kopen doet u bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar