Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

SCHIESSER actie verpakkingen

De prijs van de actie verpakkingen zijn gunstiger dan wanneer het ondergoed per stuk wordt gekocht. De kwaliteit van het SCHIESSER ondergoed uit de actie verpakkingen is dezelfde als van het ondergoed wat los verkocht wordt. Ook dit SCHIESSER ondergoed kan goed gewassen worden in de machine en gedroogd in de wasdroger en zal altijd zijn goede pasvorm houden. De actieverpakkingen van SCHIESSER zijn slechte beperkt leverbaar! SCHIESSER actie verpakkingen leveren u uiteraard meerdere voordelen op. Op de eerste plaats kunt u een mooi bedrag besparen op uw aankopen wanneer u kiest voor de SCHIESSER actie verpakkingen.
 

Voordelige 2-packs / 3-packs

Wij leveren de actieverpakkingen in zowel 2-packs als 3-packs. Dit is natuurlijk ideaal, want van SCHIESSER kunt u nooit genoeg in huis hebben. De SCHIESSER actie verpakkingen met ondergoed zijn van de lijn 95/5 en de SCHIESSER actie verpakkingen van T-shirts zijn van de lijn American T-shirts. SCHIESSER garandeert altijd de hoogste kwaliteit van al hun producten. Een actie verpakking met SCHIESSER heren ondergoed is dan ook een voordelige keuze, of u nu kiest voor boxershorts of reguliere slips.
 

Online bestellen

Wilt u SCHIESSER actie verpakkingen online bestellen? Wij bieden u een ruime keuze, zowel op het gebied van kleur als op het vlak van model. Daarnaast zijn er zowel 2-packs als 3-packs verkrijgbaar via onze webwinkel. Bekijk het aanbod SCHIESSER actie verpakkingen vrijblijvend online. U kunt makkelijk bestellen op betrouwbare wijze. Heeft u nog vragen over de acties van SCHIESSER of over een van onze andere artikelen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
 

SCHIESSER actie verpakkingen


Van ondergoed kan je nooit teveel hebben. Het is dan ook mooi dat SCHIESSER zijn goede kwaliteit ondergoed ook aanbiedt in voordelige actie verpakkingen. De actie verpakkingen bestaan uit twee of drie modellen SCHIESSER ondergoed (wisselend per seizoen). De actieverpakkingen zijn verkrijgbaar van de collecties: 95/5 (slips, boxers en T-shirts) en American heren T-shirts. Deze actie verpakkingen zijn telkens beperkt online beschikbaar. 

Bestel de voordelige actieverpakkingen van SCHIESSER online. Wees er snel bij want: OP=OP!
Sorteren naar
Sorteren naar