Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Seidensticker pasvormen 

De Seidensticker fits gaan door onder de volgende namen: X-Slim, Slim, Tailored, Modern en Comfort. De Seidensticker X-Slim fit heeft een taillewijdte die 4 centimeter strakker is dan bij de Uno Super Slim; dus de taille is nu 94 cm in plaats van 98 cm bij maat 40. Op de rug zitten aan weerszijden coupenaden die het hemd een mooie slanke taillering geven, waardoor juist de extra ruimte op de rug, die de slanke man niet nodig heeft, weggenomen wordt. Aan de voorkant zitten geen extra naden, de taillering wordt daar bereikt door het voorpand smaller te snijden. 
 

Seidensticker X-Slim strijkvrij

Tot zover de fit, maar wat is er nog meer bijzonder aan dit nieuwe model van Seidensticker? Alle X-Slim overhemden zijn gemaakt van 100% katoen, nu betekent dit normaal gesproken dat het veel werk is om dit mooi glad te krijgen, maar door de speciale strijkvrije-finish hoeft dit overhemd niet gestreken te worden. Ook tijdens het dragen worden eventuele kreukels door de eigen lichaamswarmte weer glad getrokken. U loopt er dus altijd perfect bij.
 

Fijne details

De manchetten zijn voorzien van een combinatie-manchet, dat betekent dat er gewoon een knoopsluiting op zit, maar dat er ook een dubbel knoopsgat is zodat deze slank gesneden overhemden ook heel mooi met manchetknopen gedragen kunnen worden.
 

Seidensticker X-Slim stretch

Door de natuurlijke stretch van dit weefsel draagt dit strak aansluitende overhemd heel prettig. Katoen heeft natuurlijk altijd een hoog draagcomfort; het ademt, absorbeert vocht en het is zacht op de huid en door de lichte rek van de stof zit ook dit strakke model erg aangenaam. Voorheen waren de strakke overhemden easy care, maar deze Seidensticker X-Slim overhemden zijn zelfs strijkvrij!
 

Seidensticker online

Uw favoriete Seidensticker X- Slim overhemden bestelt u eenvoudig en snel in onze online winkel. Bekijk onze gehele collectie Seidensticker overhemden online. Neem ook eens een kijkje in onze categorie sale voor alle afgeprijsde Seidensticker shirts. Mocht u nog vragen hebben over deze of andere collecties neemt u dan contact op met onze klanten service.

Seidensticker X-Slim

 

Voor de echt slanke man die graag Seidensticker overhemden draagt is er nu de Seidensticker X-Slim. Voor slanke heren waarbij de Uno Super Slim eigenlijk nog iets te ruim is, is daar nu een oplossing voor. Er waren 3 verschillende pasvormen bij het Duitse Seidensticker, dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit business overhemden, vanaf het najaar van 2016 komt daar verandering in met de invoering van 5 verschillende fits waarbij de namen ook duidelijkheid geven over de pasvorm.
 

Bestel de extra strakke Seidensticker X-Slim overhemden eenvoudig en snel online bij Hemdvoorhem.nl.  
Sorteren naar
Sorteren naar