Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Smoking overhemd kent kraag

Naast de vadermoordenaar boord, die volledig overeind staan behalve de punten, heb je ook nog een andere boord. Deze boord heet de kentkraag en is de “normale” boord. De kraag zit ook op de meeste overhemden. Het woord ‘smoking’ komt uit het Engels. In Amerika wordt een smoking daar in tegen ‘toxedo’ genoemd!

Gala overhemden

De smoking overhemden worden vooral gedragen bij gala’s of zakelijke gelegenheden, maar de overhemden kunnen ook gedragen worden naar bruiloften. Als je niet duidelijk weet wanneer je een smoking overhemd moet dragen, kijk dan op de uitnodiging. Vaak staat hier of een smoking verplicht is of niet.

Kreukvrij de dag door

Onze smoking overhemden worden gemaakt van 100 procent zacht katoen. Ook zijn onze smoking overhemden nog eens strijkvrij! Normaal gesproken is katoen erg kreukgevoelig, maar doordat de katoen bewerkt is voordat het is geweven verwijderen de kreukels na het wassen zichzelf. De katoen is namelijk voordat het geweven werd, geweekt in een hars bad waardoor het katoen strijkvrij wordt. Na het wassen van je smoking overhemd hoef je hem simpelweg uit te hangen en te laten drogen. Hierdoor gaan meeste kreukels eruit. Als het overhemd dan wordt gedragen, gaan de laatste kreukels eruit. Dit komt door de lichaamswarmte.

Online bestellen

De smoking overhemden met de kentboordkraag, de kraag die het meest op de overhemden zit, kun je makkelijk online bestellen. De overhemden worden tussen 2 tot 4 werkdagen gratis bij je thuis bezorgd. voor verdere vragen of advies over smoking overhemden en hun boordkragen, kun je altijd contact opnemen met onze klanten service. Deze is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 10 tot 5 en de mails worden binnen een werkdag beantwoord.

Smoking overhemd met kent kraag


Stijlvol, modern en chique! De smoking overhemden met een Kent kraag zijn zeer geschikt voor diverse feestelijke gelegenheden. Niet alleen voor tijdens een gala maar ook bijvoorbeeld tijdens een bruiloft of andere formele feesten. Een smoking shirt met kent kraag heeft een "normale" boord, verdekte knopen en dubbele manchetten. Keuze uit diverse modellen en merken. alle heren smoking hemden uit onze online collectie zijn strijkvrij.

Bestel je smoking overhemd met kent kraag eenvoudig online. Nu met gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar