Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
 
Smoking overhemden sale
Het lijkt haast onlogisch om smoking hemden te vinden in de sale, maar juist in onze webshop vindt u ook dit type overhemd. Een smokinghemd verandert weinig door de jaren heen, het ontwerp is dusdanig klassiek dat een smoking hemd bij elke leverancier een vast onderdeel van de collectie is en blijft. Omdat er niets verandert aan deze shirts ziet u ze ook weinig in de uitverkoop, ze kunnen bij de volgende feestdagen immers gewoon weer verkocht worden. Waarom vindt u ze bij HemdVoorHem.nl dan wel? Wij denken graag met u mee en begrijpen dat een smoking hemd in de kast hebben eigenlijk een must is voor iedere man, niet alleen met de kerst. Een dergelijk basis artikel koopt u dan voordelig op een tijdstip dat beter uitkomt dan tijdens de toch al zo dure feestmaand.
 

Online smoking hemd bestellen met korting

Aangezien wij altijd een zeer ruime collectie smokingoverhemden hebben voor mannen van elke vorm en maat, komt u ook in de sale een grote verscheidenheid aan gala overhemden tegen voor een lagere prijs dan dat u daar gewoonlijk voor betaalt. Komt u er niet u qua pasvorm of maat, neemt u dan even contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u verder.
 

Voordelig smoking hemd

Wat is er nu fijner dan altijd voorbereid zijn op een feestje met een black-tie dresscode? Natuurlijk, daar voordelig op voorbereid zijn! Onze smokinghemden in de sale zijn hetzelfde als altijd alleen betaalt u er nu minder voor en dat is natuurlijk altijd een feest!

 

Smoking overhemden sale


Smoking overhemden in de sale? Ja ook dat ziet u goed bij HemdVoorHem.nl. Wij hebben het hele jaar door smokinghemden in onze webshop en niet alleen tijdens de feestdagen. U heeft een smoking overhemd natuurlijk ook wel eens in een andere tijd van het haar nodig en dan is het handig dat u weet dat wij ze altijd hebben in veel verschillende maten en pasvormen zodat er voor iedere man een passend smoking hemd is. Ook in de sale komt u deze gala overhemden tegen. 

Koop uw smokingoverhemd in de sale zodat u altijd klaar bent voor een feestje. Gratis verzending en retour.
 
Sorteren naar
Sorteren naar