Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Super Slim Fit overhemden

Bent u heel slank en zijn de meeste overhemden voor u echt te wijd? Dan heeft u bij HemdVoorHem.nl de juiste overhemden gevonden. Wj hebben een ruime collectie van de extra strak getailleerde overhemden die bij ieder merk weer een andere naam heeft maar wat erop neerkomt dat ze strakker zijn dan de overhemden die een Slim Fit of Body Fit hebben.
 

Nieuwe Fit voor slanke mannen

Bij steeds meer merken zien we de toevoeging van overhemden in een zeer strakke taillering. Er blijken dus meer mannen te zijn die net zo slank zijn als u en die nog steeds op zoek zijn naar een hemd dat er niet te ruim uitziet op een slank frame. De overhemden hebben een smalle pasvorm en extra tailleringsnaden zodat ze mooi slank vallen. Door de toevoeging van een klein beetje stretch zitten deze hemden ook nog eens heerlijk want ondanks dat ze strak zitten, kan u zich er nog steeds normaal in bewegen.
 

Verschillende merken, verschillende namen

Het zou te eenvoudig zijn als ieder merk deze zeer slanke pasvorm hetzelfde zou noemen. OLYMP, met verreweg de grootste collectie, noemt dit model No.6 Six, Super Slim Fit. Seidensticker geeft ze de naam X-Slim, terwijl Calvin Klein kiest voor Extra Slim Fit. Profuomo heeft gekozen voor de naam 2.0 Super Slim Fit en Eterna gaat voor Super Slim Fit. Zo heeft ieder merk zo een eigen naam en dat maakt het allemaal niet eenvoudiger voor u.
 

Zeer strak getailleerd

HemdVoorHem.nl heeft al de verschillende pasvormen voor u zo eenvoudig mogelijk gesorteerd, van wijd tot zeer strak getailleerd. Dat is net wat eenvoudiger dan als de verschillende namen van de merken te onthouden en zo ziet u meteen welke overhemden voor u de juiste pasvorm hebben. Ieder merk heeft wel net iets andere maten, dus kijkt u voor de zekerheid wel even in de maattabel bij ieder overhemd om zeker te zijn dat u het juiste overhemd bestelt.
 

Lang en slank?

Bent u niet alleen erg slank, maar bent u ook nog eens langer dan de man waar de gemiddelde fabrikant rekening mee houdt? Gelukkig houdt OLYMP hier wel rekening mee en heeft een steeds groter wordend aanbod aan extra strak gesneden shirts met extra lange mouwen, mouwlengte 7 overhemden. Niet alleen de mouwen zijn langer, het hele shirt is 5 cm langer zodat het ook niet steeds hinderlijk uit de broek gaat. Al is het wel zo dat de mouwen van de meeste super slim fit overhemden toch al wel wat langer zijn. Waar een normale mouwlengte 64 cm is zien we hier bij veel merken dat het begint bij 67 cm. Juist in een strak zittend overhemd is het belangrijk dat de mouw lang genoeg is, anders draagt het zeker niet comfortabel.
 

Advies nodig?

Komt u er niet helemaal uit wat het juiste merk of model voor u is? Onze klantenserervie helpt u graag bij het uitkiezen van de juiste shirts. Ook als u vragen heeft over uw bestelling helpen wij u graag.
 

Super Slim Fit overhemden


Overhemden in een Super Slim Fit taillering zijn, zoals de naam al doet vermoeden, heel strak getailleerd. Deze overhemden zijn beschikt voor de echt slanke mannen die bij een Slim Fit of Body Fit overhemd nog steeds ruimte overhouden. De merken die u bij HemdVoorHem.nl vindt in deze pasvorm zijn van: Calvin Klein, Profuomo, OLYMP, Seidensticker en Eterna. Uiteraard allemaal met hun eigen benaming, vandaar dat u ze bij ons in een categorie samen vindt onder de noemer: zeer strak getailleerd.

Bestel uw zeer strak getailleerde Super Slim Fit overhemden bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar