Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
Tailored Fit overhemden

Een overhemd dat aanvoelt als maatwerk, zo omschrijven veel mannen de Tailored Fit pasvorm. Het valt net iets wijder dan de strak getailleerde Slim en Body Fit modellen, maar toch weer slanker dan de populaire Modern Fit. Het model is per maat (dus twee boordmaten) iets minder getailleerd, juist om zo het maatwerk te evenaren.
 

Middel strak getailleerd

Aangezien ieder merk weer een eigen naam heeft voor iedere pasvorm is het wel eens lastig om er nog wijs uit te worden. HemdVoorHem.nl heeft de overhemden daarom voor u gesorteerd van wijd naar zeer strak getailleerd. Als we kijken naar de 6 verschillende pasvormen die wij onderscheiden is de Tailored Fit een pasvorm die in het midden thuishoort. Niet wijd, maar ook niet strak, juist perfect getailleerd voor een mooi silhouet. Net iets strakker dan het model overhemd dat wij normaal noemen en dat goed past bij de meeste mannen, maar nog steeds een model dat heel goed aansluit bij de wensen van veel mannen.
 

Ieder merk zijn eigen naam

Er zijn geen vaste aanduidingen over hoe een bepaald model van een overhemd hoort te heten, vandaar dat ook de Tailored Fit bij ieder merk weer anders heet. Arrow noemt het mdel Fitted en Calvin Klein sluit zich daarbij aan. Seidensticker noemt deze pasvorm wel Tailored Fit en de overhemden van Venti noemen zij zelf een Modern Fit, maar volgens onze indeling naar de verschillende wijdtes valt dit merk toch eerder in de iets meer getailleerde Tailored Fit.
 

Kies uw kraag

Ieder heeft zo zijn voorkeur als het aankomt op de kraag van een overhemd. Gelukkig kan u ook bij de atilored Fit overhemden kiezen uit de verschillende soorten: de sportieve button-down, de klassieke Kent kraag of toch liever een moderne haifisch of cutaway kraag die mooi staat met een breed geknoopte stropdas. de keuze is aan u.
 

Heeft u advies nodig?

Duizelt u het allemaal een beetje en kan u wel advies gebruiken? Als u uw borst- en tailleomvang naar ons mailt en uw voorkeur of u graag en wijd of strak hemd draagt naar ons mailt, dan helpen wij u met het uitzoeken van de geschikte merken pasvormen.
 

Klantenservice helpt u graag

Heeft u vragen over uw bestelling, wilt u weten of iets op tijd geleverd zal worden of loopt u tegen andere zaken aan tijdens het bestellen of de afhandeling waar ui niet uitkomt, neemt u dan gerust even contact op met onze klantenservice. 
 

Tailored Fit overhemden


Zoek u een overhemd dat middel strak getailleerd is? Dus niet helemaal strak en aansluitend, maar ook niet te wijd? Dan is een Tailored Fit de juiste pasvorm voor u. Het model is net een iets minder getailleerd dan de Slim Fit en Body Fit overhemden, maar zeker niet wijd. Voor veel mannen voelt deze pasvorm als op het lijf geschreven, bijna als maatwerk, vandaar de naam Tailored Fit. U heeft keuze uit een keur aan kwaliteitsmerken in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Bestel uw Tailored Fit overhemden online bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour. 
Sorteren naar
Sorteren naar