Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Filter
 

Zwarte vlinderdas

Een zwarte strik is wat de meeste mannen nu dragen wanneer ze naar een formeel evenement gaan. Dit was niet altijd het geval, de vlinderdas is pas sinds 1889 populair geworden in het zwart. Hiervoor werd vooral de witte vlinderdas gedragen. Dat we vandaag de dag heerlijk een zwarte vlinderdas mogen dragen is te danken aan één man: Pierre Lorillard. Hij had het in zijn hoofd gekregen dat hij een zwarte vlinderdas naar het gala wilde dragen, in plaats van de standaard witte. Veel mannen zijn het hiermee eens geweest, want een witte vlinderdas wordt bijna nooit meer in een smoking gedragen.

Een zwarte vlinderdas is dan ook één van de meest iconische kledingstukken die we vandaag de dag hebben. Hoewel er steeds meer kleuren beschikbaar zijn, houden de meeste mannen zich toch echt tot een zwarte strik. Deze voelt veilig en is zeker dat deze geaccepteerd wordt. Als we dan ook aan iemand in een smoking bedenken, dan heeft deze altijd een zwarte vlinderdas om. Met een zwarte vlinderdas zit u dus nooit mis.Zwarte strikjes combineren

Een zwarte vlinderdas hoort natuurlijk in een smoking. De smoking zelf is vaak zwart, waardoor het contrast met een wit smokingoverhemd erg mooi is. Afhankelijk van hoe extreem de kleding inspectie is, gaan hier een paar zwarte lakschoenen onder, met zwarte sokken en een zwarte riem. Mocht het iets minder streng zijn, dan kunnen hier natuurlijk ook andere keuzes in gemaakt worden. Een paar knallende, maar nog steeds chique schoenen erbij, staat altijd top.

Natuurlijk kan een zwarte vlinderdas ook in een casual situatie gedragen worden. Vanzelfsprekend wordt deze dan niet in een smoking gedragen, maar in combinatie met een simpele pantalon en een mooi uitgesneden overhemd valt het dan meer op z’n plek. Ook andere kleuren vlinderdassen zijn dan hartstikke leuk om te dragen, aangezien er aan een casual stijl geen echte regels zitten.Vlinderdassen online

Omdat vlinderdassen niet op maat gaan, is het hartstikke simpel om deze altijd voor u op voorraad te hebben liggen. Daarom zal deze in de meeste gevallen de volgende dag al bij u geleverd worden. Met alle voorbereidingen die vaak voor gelegenheden die een vlinderdas vereisen, blijft er weinig tijd over om de juiste vlinderdas te kopen. Online gaat dat natuurlijk veel makkelijker. U kijkt simpelweg en snel online en maakt enorm gemakkelijk een keuze. Gelijk in het mandje doen en bestellen, voor u het dan weet ligt het dan bij u thuis.

Een ander voordeel aan online bestellen, is dat u de grootste collectie mogelijk voor uw neus krijgt. U bent er zo achter welke u het mooiste vindt en welke het beste bij u past. Geen last van vervelende verkoopmedewerkers die het alleen nog maar lastiger maken. Mocht u er echt niet uitkomen, dan is het altijd nog mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier krijgt u het beste en eerlijkste advies om het aanschaffen van nieuwe kleding zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt namelijk altijd mailen, het liefst met zo veel mogelijk detail, en dan krijgt u binnen een werkdag antwoord. Bellen is ook een optie, elke werkdag tussen 10 en 5 zijn wij telefonisch bereikbaar en open voor al uw vragen. Mocht u even snel een vraag hebben, dan kunt u ook de live chat gebruiken!

Zwarte vlinderdas


De zwarte vlinderdas is het kledingstuk waarop de chique stijl van het Westen is gebaseerd: de black tie dresscode. Om iedereen tevreden te houden zijn onze zwarte vlinderdassen er in zowel de voorgestrikte variant en als de originele zelfstrikker. Natuurlijk wordt het zwarte strikje standaard in een wit smoking overhemd met een zwarte smoking.

Bestel uw zwarte vlinderdas vandaag nog online. Snel in huis en gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar