Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Actie: nu alle truien 3 halen = 2 betalen 
Filter

Zwarte vlinderdas

De zwarte vlinderdas is pas in 1886 echt populair geworden. Voor deze tijd was het zeer ongebruikelijk om een zwarte strik te dragen. Nadat Pierre Lorilliard een zwarte vlinderdas had gedragen naar een gala, werd de zwarte vlinderdas een echte trend. Tegenwoordig wordt de "zwarte" vlinderdas het meest gedragen. De zwarte vlinderdas wordt gedragen bij gelegenheden zoals een gala maar ook informele gelegenheden als een bruiloft.

Combineren

Een zwarte vlinderstrik draagt u op een smoking overhemd met bijvoorkeer een opstaande kraag (vademoordenaar). Zonder smoking kan u het beste een zwarte strik dragen in combinatie met bretels, zwarte schoenen en riem. Ook leuk om te dragen tijdens trendy feestjes in combinatie met een casual outfit!

Online bestellen

De zwarte vlinderdas van Hemdvoorhem.nl is al voor-gestrikt. Voor verdere vragen of advies kan u altijd contact opnemen met de klantenservice. Wij hebben de strikjes altijd op voorraad, dus vandaag besteld = morgen in huis!

Zwarte vlinderdas


Speciaal voor feestelijke gelegenheden hebben wij de zwarte vlinderdas in ons assortiment opgenomen. Deze zwarte vlinderdas (ook wel strijkje genoemd) kan op een normaal overhemd of op een smokingshemd gedragen worden. Bij de vlinderdas geldt: een zwarte vlinderdas (black tie) op een smoking (niet op een rokkostuum). Alle vlinderdassen uit onze collectie zijn al voor-geschrikt!

Bestel uw zwarte vlinderdas vandaag nog online. Snel in huis en gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar