Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter
Bier cadeau voor hem of haar!

Een biertje staat voor gezellig, feestelijk en lekker! Daar houden wij van HemdVoorHem.nl wel van. Wij zijn ook gek op cadeaus en zo zijn de cadeaus met bier dan ook ontstaan. Waarom niet die twee combineren? U kiest bij ons uit de leukste cadeau sets met bier en wat anders leuks zoals bijvoorbeeld sokken of een boxer en als u het echt niet weet dan een handige cadeaubon! De cadeautjes met bier zijn, in de meeste gevallen, net zo geschikt voor mannen als voor vrouwen, het enige vereiste is wel dat de ontvanger van bier houdt.
 

Lekker bier in een cadeau

Voor het bier hebben wij gekozen voor vrolijke biertjes met een heerlijke smaak. Net even wat specialer dan een standaard biertjes als Heineken, Amstel of Grolsch, maar toch wel heel erg toegankelijk voor iedereen die een biertje wel weet te waarderen.
 

Origineel bier cadeau online kopen

Bij HemdVoorhem.nl bestelt u de leukste bier cadeaus gewoon online! U hoeft er zelf niets meer aan te doen, het cadeau is al verpakt in een chique cadeaudoos die stijlvol genoeg is voor hergebruik. Bent u op zoek naar een leuke attentie voor uw medewerkers? Dan is een bier pakket natuurlijk ook ontzettend leuk! Als u op zoek bent naar een cadeau met bier in een speciaal thema of grotere hoeveelheden dan dat u kan bestellen, dan denken wij ook graag met u mee. 

 

Cadeaus met bier


Voor de bierliefhebbers een cadeautje kopen is vaak niet zo lastig, de keuze voor een bierpakket is dan als nel gemaakt. Maar het is vaak wel een beetje saai. Bij HemdVoorHem.nl zijn we gek op cadeautjes geven (en krijgen) en het liefste wel zo origineel mogelijk! Vandaar onze cadeaus met bier. Twee biertjes met daarbij wat leuks: sokken, een boxer of gewoon heel makkelijk, een cadeaubon. De biertjes testen we zelf, dus die zijn lekker! De cadeaus met bier zijn verpakt in een stijlvolle zwarte cadeaudoos die zo cadeau gedaan kan worden. Snel, makkelijk en leuk!

Cadeaus met bier bestelt u bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en altijd 100 dagen de tijd om te ruilen of retourneren!
 
Sorteren naar
Sorteren naar