Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Filter
Damesondergoed
 
Ondergoed voor vrouwen is een heel breed begrip. Lingerie kan heel spannend en sexy zijn, maar vaak is ondergoed gewoon functionele onderkleding die fijn moet zitten, geen lijntjes geeft op vervelende plekken en die op de juiste plekken lift of plet. HemdVoorHaar.nl let op al dat soort zaken bij het uitkiezen van het ondergoed voor dames. 
 

Dames hemdje

Onder een blouse is het fijn om een mooi hemdje te dragen. Er zijn zeer uiteenlopende redenen om een shirtje onder een blouse te dragen: omdat de blouse doorschijnt, omdat het lekker is om een extra laagje aan te hebben, om inkijk te voorkomen of om een silhouet iets gestroomlijnder af te tekenen. Ook qua materiaal is er een tal van mogelijkheden om uit te kiezen. Want wat draagt lekker en waarom en hoe blijft het in gebruik en welke kleuren zijn nou het handigste om standaard in de kast het hebben liggen? 
 

Dames onderbroek

Het klinkt altijd zo lekker ouderwets: onderbroek. Het roept een beetje het beeld op van de Bridget Jones onderbroek in een formaat dat verre van sexy oogt maar wat vaak toch zo heerlijk draagt omdat alles erin zit en er zelfs modellen zijn zonder naden die ook niet zichtbaar zijn onder kleding. En de meeste dames vinden het toch stiekem lekkerder zitten dan een string die niet zichtbaar hoort te zijn, maar vaak wel erg zichtbaar is. Maar ieder wat wils en iedere gelegenheid vraagt ook om een ander type bilbedekking dus bij ons vindt u alle verschillende modellen: slip, hipster, bikini slip, brazilian slip, string, boxer, hoge taille slip, corrigerende slips en zo gaat het lijstje nog wel even door. 
 

Ondergoed voor vrouwen

Bij HemdVoorHaar.nl wordt goed nagedacht over ondergoed. Het moet mooi zijn en mooi blijven, want wij houden van een perfecte kwaliteit. Aangezien wij weten dat iedere vrouw zo haar eigen voorkeur heeft is bij ons de keuze ook uitgebreid en groeit ook dagelijks verder. Input is belangrijk want onze klanten weten zelf wat zij zoeken en lastig, of niet, kunnen vinden. Samen maken we de collectie steeds breder zodat er voor iedere vrouw, voor ieder moment het juiste stukje ondergoed bij ons te bestellen is. HemdVoorHaar.nl zorgt ook voor haar hemdjes en andere onderkleding!
 
Sorteren naar
Sorteren naar