Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter


FALKE TK5 heren

Als u regelmatig wandelt, is het belangrijk om de juiste sokken te dragen. U wilt natuurlijk niet dat uw voeten gaan schuren of dat u blaren krijgt. FALKE TK5 heren sokken zijn ontworpen om de perfecte pasvorm te bieden, zodat u optimaal comfortabel kunt wandelen. Deze sokken zijn gemaakt van katoen en polyamide, waardoor ze zowel stevig als ademend zijn. Daarnaast zijn de sokken voorzien van verstelbare stroken om ze nog beter aan uw voeten aan te passen.

 

Lichte polstering en een goed comfort

De sokken zijn gemaakt van fijn katoen en hebben een aangename pasvorm. Hierdoor worden uw voeten niet zo snel moe en blijven ze goed beschermd. De FALKE TK5 heren sokken zijn daarom de perfecte sokken voor stedentrips en lichte wandelingen

 

Mix van lycocellvezels voor aangename koeling

De FALKE TK5 heren sokken zijn gemaakt van een mix van katoen en lycocellvezels. Dit maakt de sokken stevig, maar ook ademend. Daarnaast zorgt de polyamide ervoor dat de sokken een goede pasvorm hebben. Hierdoor blijven uw voeten tijdens het wandelen goed koel.

 

Perfecte temperatuur aan de voeten, door drielaags constructie

De FALKE TK5 heren sokken zijn drielaags. Dit betekent dat de sokken stevig zijn, maar toch ademend. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de sokken verkoelend werken. Dit is belangrijk, omdat uw voeten tijdens het wandelen snel kunnen oververhit raken.

 

Optimale pasvorm, door rechter en linker polstering en tenenbox

De FALKE TK5 heren sokken zijn ontworpen om de perfecte pasvorm te bieden. Dit wordt bereikt door de rechter en linker polstering. Daarnaast zorgt de tenenbox ervoor dat uw tenen optimaal beschermd worden.

 

Aangename kleurencombinaties

De FALKE TK5 heren sokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Zo kunt u altijd een paar vinden die bij uw outfit past.

 

Online bestellen van FALKE TK5 wandelsokken

De FALKE TK5 heren sokken zijn online verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Zo kun u altijd een paar vinden die bij uw outfit past. Wij van HemdVoorHem.nl hebben deze sokken in alle maten en kleuren op voorraad en kunnen ze dus snel bij u thuisbezorgen. Heeft u nog vragen over de FALKE TK5 heren sokken of over onze andere producten? Dan kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen. Wij helpen u graag verder!

FALKE TK5 sokken


Wandelen is ontzettend gezond en deze fijne buitensport is erg populair. FALKE heeft de perfecte sokken voor het recreatief en comfortabel wandelen in de TK5 serie. De goed uitgewerkte modellen geven voldoende steun en zorgen voor een perfecte temperatuur in de schoen tijdens het lopen. Natuurlijk zit een FALKE TK5 wandel sok altijd zo perfect om de voet dat het daarmee de kans op blaren minimaliseert. Met op de juiste plaatsen ondersteuning van de voet en een heerlijk klimaat dat op uw voeten is afgestemd wandelt u vrolijk ieder seizoen in en uit!
  
Bestel uw favoriete FALKE ​TK5 heren wandel sokken eenvoudig online bij HemdVoorHem.nl. Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar