Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
Ondoorzichtig wit overhemd

Een wit heren overhemd wat niet doorschijnt, het lijkt bijna niet mogelijk te zijn en wij hadden de hoop ook al een beetje opgegeven. Bij HemdVoorHem.nl hebben wij ze voor u getest en de overhemden in deze categorie kunt u rustig aantrekken zonder ondershirt en er toch zekekr van zijn dat u uw tatoeages of borsthaar er niet doorheen ziet schijnen.
 

Overhemd niet doorschijnend

Door het gebruik van een twill weving in een satijnbinding zijn deze ondoorzichtige hemden zo dicht geweven dat het materiaal niet doorschijnt. Het klinkt dan alsof u rondloopt met een heel dik overhemd, maar dat is absoluut niet het geval.De mooie soepele stof draagt heerlijk en heeft als ander absoluut pluspunt dat het strijkvrij is. Niet alleen hoeft u het niet te strijken na het wassen, maar alle eventuele kreukels die er van de wasmachine of het dragen in komen loopt u er ook binnen een kwartiertje uit door de eigen lichaamswarmte.
 

Wit overhemd wat niet doorschijnt

Het klinkt als een verkooppraatje, maar de ETERNA overhemden in deze categorie schijnen niet door. Na uitgebreid testen onder ons eigen test-panel durven wij deze hemden aan te bevelen als niet doorschijnend. Veel leveranciers zeggen namelijk wel dat een wit overhemd niet doorschijnt, maar bij de meeste merken is dat niet het geval. Of een hemd wel of niet veel of weinig doorschijnt blijft altijd erg lastig vast te stellen, uiteindelijk bent u degene die het shirt draagt en u bepaalt zelf of u het wel of niet goed vindt, maar wij zijn erg blij met deze ondoorzichtige heren shirts in een strijkvrije kwaliteit waar u lang plezier van heeft.
 

Ondoorschijnend overhemd online kopen

Bij HemdVoorHem.nl bestelt u eenvoudig de niet doorschijnende heren overhemden online. Het aanbod is verrassend groot en mocht het hemd toch niet naar wens zijn dan heeft u 100 dagen de tijd om het aan ons te retourneren. Heeft u vragen over de maat of pasvorm van een niet doorschijnend overhemd dan neemt u gewoon even contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!

 

Overhemden niet doorschijnend


Een licht gekleurd overhemd schijnt eigenlijk bijna altijd wat door. Dit is op te lossen door er een T-shirt onder aan te trekken of u kiest een overhemd uit wat niet doorschijnt. Een niet doorschijnend wit overhemd blijft een uitdaging, maar ETERNA heeft het toch voor elkaar gekregen om een serie te maken waar wij bij HemdVoorHem.nl helemaal gelukkig van worden. Borsthaar en tatoeages ziet u niet door deze witte, lichtblauwe en andere licht gekleurde overhemden heen schijnen. Draagt u dus liever geen T-shirt onder uw overhemd maar vindt u het niet mooi als het shirt licht doorschijnt, kies dan een hemd uit deze categorie en verbaas u over de prachtige kwaliteit van deze strijkvrije ondoorzichtige overhemden.

Niet doorschijnende witte en lichte overhemden bestelt u bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en 100 dagen ruilen of retour.
 
Sorteren naar
Sorteren naar