Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN

Afleveren van uw bestelling


Bij HemdVoorHem.nl is de verzending van uw bestelling met DHL gratis naar een adres in Nederland en België (m.u.v. wanneer er niet geleverd mag worden bij de buren). In uw winkelmand aan de rechterzijde kunt u kiezen hoe u uw bestelling bezorgd wilt hebben. U kunt hier kiezen voor gratis verzending met DHL of met een kleine bijbetaling met PostNL. U kunt bij DHL en PostNL kiezen voor aflevering op huisadres, afleveren op huisadres maar niet bij buren bezorgen en afleveren op een DHL of PostNL locatie. De artikelen uit ons assortiment hebben een levertijd tussen 1 en 4 werkdagen (zie ook de levertijd bij het product zelf).

We versturen alle bestellingen met een track en tracé code, die ontvang zodra we uw bestelling hebben verstuurd. Wanneer uw bestelling naar het buitenland moet worden verzonden, brengen wij u de daarvoor geldende tarieven in rekening.
 

Levering op een DHL of PostNL locatie

U wilt zich geen zorgen maken over het tijdstip van leveren van uw bestelling en u wilt uw dag niet indelen in functie van de thuislevering van uw bestelling. Dan kunt u kiezen voor het afleveren van uw bestelling op een DHL of PostNL punt bij u in de buurt. U kunt uw bestelling dan afhalen waar en wanneer u wilt. Na verzending van uw bestelling ontvangt u een track en tracé code. Is uw bestelling aangekomen in het DHL of PostNL punt dan wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht via e-mail. Bij het afhalen van bestelling wordt gevraagd naar uw legitimatiebewijs zoals ID-kaart, rijbewijs of paspoort. De verzending naar een DHL locatie is gratis (niet internationaal beschikbaar) en naar een PostNL locatie kost 1,95 euro.
 

Vragen?

Heeft u nog vragen over het afleveren van uw bestelling, dan kunt u 7 dagen per week per mail bij onze Klantenservice terecht. Op werkdagen tussen 9.30 en 17.00 uur zijn wij ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 020-8203744.