Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE tot 50% korting

De juiste basis voor u

12-06-202212-06-2022

 

De basis van elke goede outfit


Om een outfit samen te stellen, zijn er veel verschillende elementen nodig. Vaak draait het bij een outfit om één ding dat eruit springt. Dat kan een paar afwijkende schoenen zijn, maar dat kan ook een druk overhemd zijn en zelfs een paar gekke sokken kan eruit springen. Dat betekend alleen dat er nog een verdere outfit omheen moet. Dit wordt meestal gevormd door basics, ofwel, kledingstukken in neutrale kleuren. Natuurlijk kan het wel zo zijn dat u ervoor kiest om datzelfde printje of een ander printje in een ander kledingstuk terug te laten komen. Maar meestal bestaat niet een gehele outfit uit verschillende kleuren en printjes.

 

Zichtbare en onzichtbare basics


Basics zijn dus echt nodig om een outfit compleet en kloppend te maken. Maar naast deze zichtbare basics, zijn er ook nog eens de basics die eigenlijk niet zichtbaar zijn. En hoewel deze basics niet zichtbaar zijn, zijn ze wel vitaal als het komt tot de compleetheid van uw outfit. Een onderbroek, bijvoorbeeld, of een onder shirt kunnen het verschil maken in de uitstraling van uw outfit. Al helemaal omdat ze moeten matchen met wat u eroverheen draagt, aangezien we geen lijnen willen zien lopen. Daar zit niemand op te wachten.

 

Hoe zit het dan met sokken?


In het totale plaatje vallen sokken vaak onder de basics, dat is ook wat de meeste mensen denken. Maar steeds meer zien we dat sokken zichtbaar gedragen worden. Soms is dit om een statement door te geven, maar vaker is het omdat er gewoon zulke leuke sokken gemaakt worden. Zo zijn er veel mensen die ervoor kiezen om een paar Happy Socks in een paar lage sneakers te dragen, waardoor ze zichtbaar zijn tussen de broek en sneakers door. Er zijn zelfs sommige mensen die ervoor kiezen om hun broek hiervoor ook nog eens aan de onderkant op te rollen. Op die manier is er nog veel meer te zien van de sokken.

 

De T-shirts van Alan Red


Basics zijn dus vaak effen gekleurd waardoor de blikkenvanger van de outfit ergens anders ligt. Dit kunt u perfect doen met de T-shirts van Alan Red. Ze zijn er in veel verschillende modellen, maten en kleuren. Op die manier zit er voor u altijd wel een goed model tussen. Maar naast dat deze shirts zichtbaar gedragen kunnen worden, kunnen ze ook heel goed onzichtbaar gedragen worden. Dan draagt u zo een shirt simpelweg onder een overhemd of trui. Dit kan zijn omdat het overhemd doorschijnt, maar zo een shirt is ook aangeraden om tegen de kou te vechten.