Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
VERBOUWINGSOPRUIMING tot 70% korting
Filter
  
Sjaals voor echte mannen 

Ook voor echte mannen zijn sjaals een leuk mode accessoire die uw look compleet kunnen maken. Losjes om de nek geknoopt geeft het net wat meer kleur en fleur aan uw outfit. Hoe groter de collectie sjaals die u heeft, hoe leuker het combineren wordt! Juist door een sjaal om te doen kunt u vaak die warme jas gewoon thuis laten.

Warme heren sjaals

Als het koud is dragen we een sjaal echt voor de warmte. Fijn om de nek zodat de warmte dicht bij u blijft.  Bij Hemdvoorhem.nl hebben wij verschillende dikke sjaals in ons assortiment zodat u altijd een passende sjaal vindt die bij uw garderobe past.

Dunne heren sjaals

De sjaal is niet langer alleen voor dames, ook de heren komen er leuk mee voor de dag. En dunne sjaal die afgestemd is op uw outfit geeft vaak net dat beetje extra. Voordeel van een sjaal is natuurlijk ook dat deze af kan op het moment dat u het te warm heeft. De dunne sjaals zijn bij ons in verschillende kleuren en stijlen te vinden; er zit er zeker eentje bij die bij u past. 

Heren sjaals online bestellen

Bij Hemdvoorhem.nl kan u verschillende soorten sjaals voor mannen bestellen. Wij proberen een zo gevarieerd mogelijk aanbod in onze webshop op voorraad te hebben zodat u altijd een sjaal naar keuze kan vinden bij ons. Vandaag besteld, morgen in huis. Uiteraard ook altijd een leuk cadeau idee.

Klantenservice

Komt u er niet helemaal uit bij het uitkiezen van de juiste sjaal? Neemt u dan gewoon even contact op met onze klantenservice via mail of telefoon. Wij helpen u graag!

Heren sjaals dun


Een sjaal is niet alleen een fijn accessoire om uw nek warm te houden, het staat ook nog eens erg leuk! De dunnere sjaals laten zich fijn combineren met een trui zodat uw hals toch bedekt is. Vaak geeft het net dat beetje extra als u een sjaal om heeft die mooi bij uw outfit kleurt. Een dunne sjaal kan gemaakt zijn van verschillende materialen en zijn vaak verkrijgbaar in verschillende maten. Uiteraard vindt u dit in onze beschrijvingen terug. 

Bestel uw dunne heren sjaals nu eenvoudig online met gratis verzending bij Hemdvoorhem.nl.
Sorteren naar
Sorteren naar