Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>


Michaelis poloshirts
zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en comfortabele polo. Deze poloshirts van het merk Michaelis zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met aandacht voor detail. Dankzij de ideale prijs-kwaliteitverhouding zijn ze een populaire keuze onder zowel mannen als vrouwen. De collectie bestaat uit de meest voorkomende basis kleuren en elk seizoen worden de kleuren van dat moment toegevoegd.
 

Strakke aansluitende pasvorm

De poloshirts van Michaelis zijn verkrijgbaar in een slim fit pasvorm. Dit betekent dat ze perfect aansluiten op het lichaam en een aantrekkelijke en moderne look geven. De poloshirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er voor iedereen een geschikt model te vinden is. Dankzij d emooi aansluitende pasvorm zijn deze poloshirts ideaal voor de jonge moderne man.
 

Online bestellen met de beste service

Bij ons uw favouriete Michaelis poloshirts bestellen betekend niet alleen dat u de keuze heeft uit de grootste collectie. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze service. We zijn telefonisch, per mail, Whatsapp en per chat te bereiken. We streven er naar om uw vraag binnen een uur te beantwoorden (en vaak sneller), alleen na 22.00 gaan we even slapen op de volgende dag weer fris al uw vragen en wensen te beantwoorden. Heeft u vragen, neem gerust contact op met onze klantenservice.
 

Michaelis poloshirts


Michaelis poloshirts zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en stijlvolle poloshirts. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben een ideale prijs-kwaliteitverhouding, een slim fit pasvorm, en zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop.  

Bestel uw favoriete Michaelis poloshirts voor heren eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour!