Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >


Michaelis slim fit poloshirts
Speciaal ontworpen voor de jonge, moderne en slanke man! Deze polo's in een slim fit pasvorm zijn gemaakt om een slanke en moderne look te creëren, waardoor het ideaal is voor mannen met een slanke of atletische bouw.
 

Pasvorm

De poloshirts van Micahelis zijn ontworpen om nauw aan te sluiten op het lichaam zonder te knellen of te strak te zijn. Hierdoor worden de contouren van het lichaam benadrukt en wordt een slanke en gedefinieerde look gecreëerd. Dit type pasvorm is geschikt voor mannen die op zoek zijn naar een modern en stijlvol uiterlijk.

 

Niet voor iedereen geschikt

Het is wel belangrijk om op te merken dat deze slim fit poloshirts niet geschikt is voor iedereen. Mannen met een bredere bouw of een groter postuur kunnen moeite hebben om de juiste maat te vinden of zich niet comfortabel voelen in een slim fit pasvorm. In dat geval kan het beter zijn om te kiezen voor een reguliere of een comfortabele pasvorm van een ander merk (Michaelis heeft alleen een slim fit pasvorm).


Online bestellen

Uw favourite slim fit polo's van Michaelis besteld u eenvoudig en snel in onze webshop. Wij zorgen voor de grootste online collectie, een makkelijk en veilig bestelproces en voor de allerbeste service. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Michaelis slim fit poloshirts


De slim polo's van Michaleis is een populaire keuze onder modebewuste mannen die op zoek zijn naar kleding die mooi aansluit op het lichaam. Deze heren poloshirts pasvorm zijn ontworpen om nauw aan te sluiten op het lichaam zonder te knellen of te strak te zijn, waardoor een slanke en moderne look gecreëerd wordt.

Bestel uw favoriete Michaelis slim fit poloshirts voor heren eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour!