Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter
Tom Tailor heren ondergoed
Tom Tailor, van origine een Duits merk uit Hamburg, wordt op Nederlandse grond steeds populairder. Net als veel van de andere grote merken die wij vandaag de dag kennen, is Tom Tailor een merk dat stamt uit de vorige eeuw. Dit zijn vaak de klassiekere of kwalitatief mooie merken die nog steeds heel erg op prijs gesteld worden. Deze merken die hebben een herkenbaarheid: wanneer je iemand over straat ziet lopen is het te herkennen welke merken zij dragen. Tom Tailor heren ondergoed komt uit Hamburg, in het noorden van Duitsland dus. Hamburg vormt in dit verhaal de thuishaven die verantwoordelijk is voor centrale kleur van het merk, blauw.


Tom Tailor online verkrijgbaar

Blauw alles, blauwe onderbroeken, blauwe ondershirt, blauw ondergoed. Zoals het merk Tom Tailor het zelf beschrijft, laten ze zich inspireren door het water om zich heen. De ene dag is de lucht een andere kleur blauw dan de andere, maar ook het water is een andere kleur dan de lucht. Tom Tailor’s blauw is dus niet één specifieke kleur. Maar dat is juist wat het leuk maakt! Elke keer maar weer hetzelfde is ook saai.

Na jarenlang succesvol over het hele continent kwam de opkomst van webwinkels, waaronder HemdVoorHem.nl. Tom Tailor is nu makkelijker verkrijgbaar dan ooit, via uw favoriete webwinkel. Het voordeel hieraan is dat er zo veel verschillende opties zijn binnen een merk, dat die vaak niet allemaal in een stenen winkel liggen. Bij een webwinkel zijn die er vaak wel. Daarnaast geven wij graag hele gedetailleerde informatie over pasvormen en materiaalsamenstelling, die in een winkel vaak ook niet te vinden is. Pak nu dus uw kans om online uw favoriete Tom Tailor ondergoed met elkaar te vergelijken.


Tom Tailor bij HemdVoorHem.nl

Toch hebben wij er het uiterste begrip voor dat een online bestelling plaatsen voor het eerst best wel eng kan zijn. Daarom staan wij met ons HemdVoorHem.nl team voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden die u mogelijk zou kunnen hebben. Tom Tailor, met op maat gemaakt advies voor u, bestelt u dus het beste bij HemdVoorHem.nl. Met al die verschillende kleuren blauw kan het verwarrend worden, daarom houden we met alle liefde uw hand vast door dit proces (metaforisch natuurlijk).

TOM TAILOR heren ondergoed


Heren ondergoed en nachtmode van TOM TAILOR is modern, comfortabel en tijdloos. De materialen die gebruikt worden zijn voornamelijk natuurlijk en duurzaam. Gecombineerd met de casual stijl is TOM TAILOR ondergoed ideaal voor de moderne man die houdt van perfect zittend ondergoed met een moderne look en feel. Hetzelfde geldt voor de pyjama's en de losse broeken en T-shirts die ideaal zijn voor in bed, maar ook om heerlijk mee in huis te loungen. Kwaliteit die tijdloze basics combineert met de trends en zo iedere keer weer tot een mooie ondergoed collectie voor mannen komt.

Bestel TOM TAILOR ondergoed voor mannen bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar