Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Redmond Modern Fit overhemden

De modern getailleerde strijkvriendelijke overhemden uit de Redmond Body Cut serie zijn een perfecte aanvulling voor iedere garderobe. Door het gevarieerde aanbod business shirts in veel verschillende kleuren zit er altijd een hemd bij dat bij u past. Of u nu kiest voor de klassieker als wit en lichtblauw, of dat uw voorkeur uitgaat naar de wat minder traditionele kleuren zoals rood of roze, in de Redmond Modern Fit modellen vindt u het allemaal. Ook de ruitjes en streepjes worden niet vergeten, net als de moderne hemden met verschillende contrastdetails.
 

Korte mouwen overhemden van Redmond

Overhemden met korte mouwen zijn nog altijd immens populair maar niet altijd even eenvoudig te vinden. Gelukkig heeft HemdVoorHem.nl ook de korte mouwen bloesen van Redmond in het assortiment en heeft u keuze uit veel verschillende kleuren en uitvoeringen. 
 

Body Cut van Redmond

De verwarrende naam Body Cut laat ons eigenlijk denken dat deze serie bestaat uit strak getailleerde overhemden, maar dat is niet het geval. Voor uw gemak vindt u deze shirts dan ook terug onder Redmond Modern Fit en ook ziet u ze terug als u kiest voor overhemden die normaal getailleerd zijn. Bent u niet helemaal zeker of u het juiste model of de juiste maat heeft? Bij ieder shirt vindt u een maattabel onder de tab met deze naam. Hierin staan de afmetingen van het betreffende overhemd zodat u het kan vergelijken met bijvoorbeeld een goed zitten shirt dat u heeft of met uw eigen afmetingen.
 

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit welke maat of model u het beste uit kan kiezen van de Redmond overhemden? Neemt u dan even contact op met onze klantenservice zodat zij u kunnen adviseren bij het uitzoeken van het juiste overhemd. Terugsturen mag altijd, natuurlijk is dat gratis, maar het is altijd leuker om meteen een overhemd te ontvangen dta goed past.
 

Redmond Modern Fit overhemden


De Redmond Body Cut serie bestaat uit een grote collectie overhemden in een Modern Fit uitvoering, ondanks dat de naam doet vermoeden dat ze strak zijn. Dus niet te strak, niet te wijd, maar genoeg getailleerd voor een moderne uitstraling en wijd genoeg om heerlijk draagplezier te garanderen. De 100% katoenen overhemden van Redmond zijn strijkvriendelijk en daardoor makkelijk in het gebruik. Het aanbod aan verschillende kleuren overhemden met korte en lange mouwen is groot, net als de overhemden met subtiele contrasten die net iets speelser ogen. De aantrekkelijke prijs van deze Redmond blousen zijn ook een groot voordeel.

De shirts van de Redmond Body Cut serie in een  Modern Fit bestelt u eenvoudig en snel bij HemdVoorHem.nl met gratis verzenden en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar