Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Regular Fit overhemden

Als u kiest voor een Regular Fit shirt dan heeft u een shirt dat slechts heel licht getailleerd is. Het is een tussenvorm tussen de populaire Modern Fit die meer getailleerd is en de Comfort Fit die helemaal niet getailleerd is. Lang niet ieder merk voert deze pasvorm dus het is ook aan te raden om ook even de maattabel te raadplegen als u niet zeker weet of een overhemd u zal passen, dit om teleurstelling te voorkomen. Als u een iets ruimere keuze zoekt met meer merken dan kan u ook altijd nog even bij de wijde en normaal getailleerde overhemden kijken.

Merken met een Regular Fit

Een van de zeer bekende merken die een Regular Fit heeft zijn de overhemden van Arrow. Wat we ook zien als we naar de maattabel kijken is dat het verschil tussen borst- en tailleomvang afneemt bij het stijgen van de boordmaat. Dus de kleinere boordmaat zijn net iets slanker gesneden dan de grotere maten. Seidensticker voert de naam Modern Fit, maar als we naar de maatvoering kijken is deze hetzelfde als die van de Arrow Regular Fit hemden, met datzelfde verschil dat hoe groter de maat is, hoe wijder het hemd is. Ook de OLYMP Tendenz pasvorm lijkt weer sterk op deze twee merken en de afwijkingen zijn marginaal.

Verschillende mouwlengtes

Draagt u graag een overhemd met korte mouwen? Die vindt u bij HemdVoorHem.nl ook in een Regular Fit. Als u wat langer dan de gemiddelde man bent wil het nog weleens lastig zijn om een goed passend overhemd e vinden, maar daarvoor bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Advies nodig?

Duizelt u het allemaal een beetje en heeft u nu geen flauw idee welke maat overhemd u nodig heeft? Daar kunnen wij ons alles bij voorstellen. De tijd dat een boordmaat alleen voldoende was om een overhemd te kopen is niet meer. Meten is weten en als u de nek-, borst- en tailleomvang naar ons mailt plus uw voorkeur of u graag een strak of een wijd zittend shirt draagt, dan sturen wij u een link met de best passende merken en pasvormen voor u. Als u dat eenmaal weet is het de volgende keer heel eenvoudig om uw bestelling te plaatsen.


Regular Fit overhemden


Overhemden met een Regular Fit pasvorm zijn heel licht getailleerd; er zit net een beetje vorm in voor een moderne uitstraling, maar u wordt zeker niet beperkt in de bewegingsvrijheid en het draagcomfort. U kan bij HemdVoorHem.nl kiezen uit 6 verschillende pasvormen en de Regular Fit is de op een na wijdste pasvorm; Comfort Fit is helemaal niet getailleerd. Aan u de keuze wat u graag draagt.

Kies uw Regular Fit overhemden uit bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar