Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
VAKANTIE DEALS >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

RJ The Good Life Smart-shirt

Vindt u het ook lastig waar u op reis of tijdens een avondje stappen uw (pin)pas, telefoon en sleutels laat? Met het Smart-shirt uit The Good Life serie van RJ Underwear is dat probleem verleden tijd. Het slimme zakje met rits in de zijnaad biedt voldoende ruimte voor al deze dingen en  zorgt ervoor dat u de handen vrij heeft en uw belangrijke zaken, diefstal veilig, op het lijf draagt.

RJ Smart-shirt ontwerp

Het veilig opbergen van waardevolle spullen die u wel mee wil nemen blijft lastig. Zo hebben we de onelegante fanny-packs gezien, de tasjes die om de taille gedragen werden met de buidel voor of achter. Het mannen tasje is ook niet voor iedereen de ideale oplossing en de spullen los in de zak is ook niet even veilig. Het Smart-shirt heeft een ruime zak waar makkelijk een smartphone, sleutel, pas en pinpas in kan wat af te sluiten is met een rits. U draagt het gewoon onder uw kleding dus niemand die er iets van ziet. 

Smart-shirt met geluid

Het zakje kan ook gebruikt worden voor het veilig opbergen van een telefoon of i-pod. Het handige is dat u het apparaat gewoon kan gebruiken met een snoertje omdat dit onder het shirt door kan en er in de schoudernaad, net naast de halsboord en opening zit waar het snoertje weer doorheen kan. Ideaal voor iedereen die onderweg graag naar muziek luistert.

RJ Smart-shirt online bestellen

Bestel uw Smart-shirt in het zwart of wit bij HemdVoorHem.nl. Door het ideale materiaal van The Good Life Serie waar dit shirt onderdeel van is, bent u verzekerd van een heerlijk dragend shirt dat ook op vakantie en tijdens het uitgaan nooit te warm zal zitten.

RJ The Good Life Smart-shirt


Het ideale ondershirt voor op reis of tijdens het uitgaan. Het Smart-shirt uit de RJ The Good Life lijn is een ware uitkomst voor iedereen die zijn belangrijke spullen graag dicht bij zich houdt. Een ondershirt dat op het eerst gezicht een gewoon t-shirt lijkt heeft in de zijnaad een zak met rits waar u veilig de spullen bewaart die u niet kwijt wil raken zoals een pinpas, paspoort, sleutels, telefoon en al die ander zaken die u liever niet los in de hand houdt of in een open zak doet die makkelijk leeg te halen is door anderen. Perfect voor op reis of als u op stap gaat! 


Bestel uw slimme RJ Smart-shirt eenvoudig en snel online en houdt uw spullen veilig dichtbij. Gratis verzending en retour!