Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Witte vlinderdas


De witte vlinderdas komt van oorsprong uit Frankrijk. Deze is ontworpen in 1650 en werd Jabot (uitgesproken: Ja-bow) genoemd. Hierdoor is het Engelse woord voor vlinderdas Bow Tie. Het is afgeleid van het Franse woord. In deze tijd werden er alleen maar witte vlinderstrikken gedragen. De vlinderdassen waren gebruikelijk voor formele en zakelijke gelegenheden en hierdoor alleen gedragen werden door de hoog klasse. Tegenwoordig worden de witte vlinderdassen alleen gedragen op gelegenheden als gala en bruiloften en niet vaak tijdens zakelijke gelegenheden.


Casual accessoire

Het witte strikje wordt niet alleen meer gebruikt in combinatie met een rokkostuum. Steeds vaker wordt deze gebruikt als casual herenmode accessoire. Probeer hem eens tijdens een avondje stappen op een denim shirt met een paar stoere sneakers. Opvallend en zeer stijlvol!

Online bestellen

Alle strikjes in onze webshop worden direct uit voorraad geleverd. De witte vlinderdassen van hemdvoorhem.nl zijn al gestrikt waardoor u niet zelf hoeft te strikken! Voor alle soorten vragen kan u altijd terecht bij onze klantenservice!

Witte vlinderdas


Heerlijk feestelijk zijn onze witte vlinderdassen. Wanneer u de etiquette volgt, draagt u een zwarte vlinderdas op een smoking (black tie) en een witte vlinderdas op een rokkustuum (white tie). Onze witte vlinderdassen zijn online te bestellen en worden direct uit voorraad geleverd.

Bestel uw witte vlinderdas vandaag nog online. Snel in huis en gratis verzending!