Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter
 

Vlinderdas wit

Hoewel er vandaag de dag juist veel zwarte vlinderdassen worden gedragen, was dat in den beginnen een stuk anders. De witte vlinderdas is juist hét origineel. Een paar eeuwen geleden, toen het strikje in Frankrijk werd gemaakt hoorde deze wit te zijn. Dit is dan ook nog twee goede eeuwen zo gebleven. Andere kleuren vlinderdassen waren er wel, maar waren zeker niet razend populair. Wit was dan ook een elitaire kleur, want zoals veel van u vaak genoeg hebben gemerkt, is dat wit makkelijk vies wordt. Wanneer dit dus schoongemaakt moet worden na elke keer dragen, is dit niet iets dat in de werkende klassen werd gedragen.

Een witte vlinderdas is dan op het moment wat minder populair, maar dat betekent zeker niet dat er niet weer een nieuwe liefde aanwakkert voor een mooi wit strikje. Want als de huidige modetrends iets vertellen, is dat elke stijl zich herhaald. Dit zal ook zeker weten het geval worden met de witte vlinderdas.
 

White tie

Velen van u zullen ooit wel eens de term 'Black tie' op een uitnodiging van een speciaal evenement hebben zien staan. Dit is momenteel ook wel de populairste optie wanneer mannen (en vrouwen) goed voor de dag moeten komen. De term zelf betekent simpelweg een zwart strikje, dat zou vanzelfsprekend genoeg moeten zijn. Nou is hier ook een witte tegenhanger van: 'White tie'. Deze dresscode vereist dan ook een witte vlinderdas. Voor de rest van de outfit gelden er ook kleine verschillen, maar welke kleur vlinderdas u hoort te dragen zal zeker weten duidelijk moeten zijn.
 

Witte strikjes combineren

Mocht u nou eens iets anders willen proberen dan alle andere mannen, dan is de witte vlinderdas perfect voor u. Er bestaan namelijk zwarte smokinghemden waardoor er een heel leuk contrast ontstaat tussen overhemd en strik. Al is dit contrast bij de meeste wel bekend, worden de rollen in dit geval omgedraaid waardoor uw hele outfit een compleet andere uitstraling heeft. Mocht u een wit pak hebben liggen, dan wordt dit contrast nog sterker duidelijk gemaakt.

Ook zult u het vast wel in films voorbij hebben zien komen dat een personage compleet in wit gekleed is. Deze outfit zal dan dus bestaan uit een wit pak, wit hemd en een witte strik. Natuurlijk horen hier dan ook witte sokken en schoenen bij, maar u begrijpt het plaatje.

Een ander leuk effect creëert u, wanneer u een witte vlinderdas in combinatie met een druk geprint overhemd draagt. Dit is weer iets heel anders dan waar mensen gewend aan zijn en zal dus zeker complimenten aantrekken.
 

Witte vlinderdassen online bestellen

Als u het erop durft te wagen, en heeft besloten zo een witte vlinderdas aan te schaffen, dan bent u bij HemdVoorHem.nl bij het juiste adres. Wij hebben, speciaal voor u, de mooiste witte vlinderdassen voor u uitgezocht. Omdat dit niet onder de vaak gedragen kledingstukken valt, zult u een wit strikje niet snel in een stenen winkel vinden. In sommige gevallen zullen feestwinkels deze misschien hebben, maar het is natuurlijk veel handiger om gelijk een mooie strik bij ons te bestellen.

Zodra uw keuze is gemaakt, is het tijd om de bestelling af te ronden. Dit kunt u doen met elke gewenste betaalmethode, zoals IDEAL en achteraf betalen. Wanneer dit klaar is gaan wij met uw bestelling aan de slag. Een witte vlinderdas zal gelijk binnen 1 à 2 werkdagen bij u thuis geleverd worden. Hartstikke makkelijk wanneer u altijd thuis bent, maar nooit zin heeft om uw huis te verlaten. Waar u helemaal gelijk in heeft, al helemaal met het Nederlandse weer is dat vaak geen aanrader.

Witte vlinderdas


Mocht er op uw uitnodiging onverhoopt White tie staan, dan heeft u echt een witte vlinderdas nodig. Dit is waar de hele stijl op gebaseerd is. Ook hoort hierbij een rok kostuum gedragen worden. Hoewel u niet vaak naar dit soort gelegenheden gaat, kunt u nog steeds een leuke witte strik dragen, dan wel in een ander outfit. Bijvoorbeeld op een zwart overhemd doet een witte vlinderdas het hartstikke leuk.

Bestel uw witte vlinderdas vandaag nog online. Snel in huis en gratis verzending!
Sorteren naar
Sorteren naar