Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Bicolor manchetknopen

Manchetknopen passen bij elk kostuum met een overhemd met dubbele manchet en geven elke geklede look meteen even netdat beetje meer. De keuze voor welke kleur manchetknopen u kiest is natuurlijk puur persoonlijk, vaak hangt het af van de kleur van de overige sieraden die u draagt. Bicolor manchetknopen zijn makkelijk te combineren omdat ze uit twee kleuren bestaan. Kijk ook eens bij onze uitgebreide collectie overhemden met een dubbele manchet, t-shirts, stropdassen en riemen; op die manier kunt u alles bij Hemdvoorhem bestellen.

Soorten manchetknopen

Manchetknopen zijn er in veel verschillende soorten allemaal met een andere uitstraling. Ondanks dat de oppervlakte zo klein is, is er toch heel veel mogelijk. Klassiek in het zilver of goud, maar ook trendy in bicolor met zilver en (rosé) goud zodat het makkelijk kleurt bij de andere sieraden die u draagt. Maar ook de thema manchetknopen zijn natuurlijk altijd erg humoristisch. Ook de zijden knoop-manchetknopen zijn bij ons op voorraad in verschillende kleuren; eenvoudig maar stijlvol.

Online bestellen

Nog op zoek naar een paar mooie manchetknopen voor uzelf of om cadeau te geven? U kunt allerlei soorten manchetknopen online bestellen bij Hemdvoorhem.nl. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

Bicolor manchetknopen


Manchetknopen zijn een mode accessoire dat bij u past of juist niet. Maar wat staat er mooier onder een goedzittend maatpak dan een rand van een dubbele manchet die onder de mouw uitkomt met een stijlvolle manchetknoop. Als u nog meer sieraden draagt en de kleur van uw manchetknopen af wilt stemmen op deze sieraden is een bicolor manchetknoop vaak een handige oplossing; zij combineren zilver en (rosé) goud met elkaar waardoor de opties verder open zijn. Ook als u manchetknopen cadeau wilt doen is een bicolor knoop vaak een veilige keuze.

Bestel eenvoudig en snel online de manchetknopen van uw keuze. Nu met gratis verzending!