Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Muchachomalo Boxershorts


Het merk muchachomalo word in 2008 lanceerd als underwear voor mannen. Het merk is erg snel gegoeit en verkoopt nu niet alleen meer voor mannen maar ook voor vrouwen en kinderen. Shirley Schoonebeek is het creatieve brein achter Muchachomalo, ze begon in een heren ondergoed zaak op shiphol waar ze veel Bjorn borg verkochten. Bjon Borg vond ze nog al een saai merk en dacht dat kan ik ook maar veel beter, zo zijn de Muchachomalo boxershorts ontstaan.

Boxershorts met print

Muchachomalo boxershorts De Muchachomalo boxershorts zijn ontworpen door de beste designers, elk jaar word er een thema bedacht om de boxershorts nieuw leven te geven. De thema’s lopen uit een van helden, sprookjes, kunst en cultuur. Op de boxershorts zitten altijd prints die met de hand zijn getekend, niet allemaal je heb ook de solid boxers en die betaan maar uit een kleur. De bij de solids van Muchachomalo gaat het allemaal om een nieuwe een verassende kleur, de naden zijn vaak een andere kleur dan de rest van de boxershort. De boxershorts worden per stuk verkocht maar ook in een twee of een drie pak.  

Online bestellen

De boxers van Muchachomalo zijn bij ons online te bestellen. Elke drie maanden wisselt onze collectie met de allernieuwste prints (al gaan de boxershorts van Muchachomalo zeer lang mee je kunt er soms wel jaren mee doen). U kunt de boxer niet in de droger drogen maar wel gewoon met de rest van de was meewassen. Ze zijn van extra dik en stevig katoen gemaak en op een speciale manier gestik waar door de naden niet zullen scheuren. Voor meer informatie over Muchachomalo online neem gerust contact op met onze klanten service.

Muchachomalo boxershorts


Uitgebreide online collectie boxershorts van Muchachomalo. De collectie van Muchachomalo is hip en trendy, met een perfectie kwaliteit. Onze collectie boxershorts van Muchachomalo bestaat uit vrolijke prints en uni kleuren. Bestel uw heren ondergoed eenvoudig, snel en laat het gratis thuis bezorgen! 

Nu gratis verzending op al onze Muchachomalo artikelen! 
Sorteren naar
Sorteren naar