Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

OLYMP in Elsevier, Quote en Linda

Regelmatig zijn de overhemden van OLYMP te zien in een advertentie bijlages in de media. Al deze (business) overhemden die te zien zijn in de Quote, Linda en Elsevier zijn online verkrijgbaar bij HemdVoorHem.nl. Wij hebben deze shirts in een categorie samen gevoegd zodat u ze gemakkelijk online kunt bestellen omdat we weten hoe lastig het is om juist dat ene overhemd wat u heeft gezien, terug te vinden.

Deze OLYMP overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen:

-Level 5 Five body fit: strak getailleerde shirts met stretch van 95% katoen en 5% elastaan. Deze overhemden zijn strijkvriendelijk.

-Luxor modern fit: licht getailleerd en daarmee geschikt voor bijna iedere man. Modieuze overhemden van 100% katoen en strijkvrij.

-Luxor comfort fit: overhemden met een rechte pasvorm. Maximale bewegings- vrijheid en gemaakt van 100% katoen. Strijkvrij!
 

Overhemden in de Quote

Dit magazine gaat o.a. in op zakelijk nieuws, lifestyle,miljonairs en carrière. OLYMP adverteert een paar keer paar jaar in dit blad met maar liefst 12 pagina's met de alernieuwste overhemden! Ziet u een shirt wat u aanstaat? Dan vindt u dat in deze categorie eenvoudig terug.
 

LINDA. overhemd

LINDA. is het een personality magazine gericht op vrouwelijke lezers. Met de advertenties van OLYMP in dit magazine zetten ze in op de vrouw die toch wel heel vaak het laatste woord heeft in de overhemden keuze van haar partner.
 

Elsevier

In dit magazine is OLYMP begonnen met de reclame campagnes. Elsevier gaat in op het laatste nieuws, heldere analyses, diepgravende achtergronden en scherpzinnige columns. Een aantal keer per jaar zijn de allernieuwste shirts en truien van OLYMP in pagina grote advertenties te zien. Alle (business) overhemden zijn bij ons online te bestellen.
 

OLYMP voordelen

Het grootste voordeel van de OLYMP overhemden is wel dat deze met zeer hoog comfort gedragen worden. De pasvorm is perfect en voor elke man is er een mooi design in het assortiment opgenomen. Uiteraard zijn er eindeloos veel kleuren beschikbaar in het assortiment van HemdVoorHem.nl, zodat de kleur van het OLYMP overhemd gemakkelijk kan worden afgestemd op het pak, de pantalon of de algemene persoonlijke voorkeur. Fijn detail, de shirts zijn gemakkelijk in onderhoud omdat het grootste deel van de collectie strijkvrij is.
 

De kwaliteit van OLYMP

Over de kwaliteit van OLYMP overhemden valt niet te twisten. OLYMP is een merk dat voortdurend een hoogwaardige kwaliteit kan garanderen. Niet voor niets wordt OLYMP door bladen zoals Elsevier, LINDA. en Quote aangeprezen. Iedere man zou de hoogwaardige kwaliteit van het topmerk moeten ervaren om te ontdekken dat zij nooit meer anders willen.
 

OLYMP online bestellen

De OLYMP overhemden die u in de bladen gezien heeft zijn allemaal terug te vinden in het brede assortiment van HemdVoorHem.nl. U kunt het aanbod direct online bekijken en een bestelling plaatsen. Er zijn OLYMP overhemden beschikbaar in modern fit, Level 5 Five body fit en OLYMP Luxor comfort fit. Wilt u eerst meer weten over de OLYMP overhemden? Dan staat onze klantenservice voor u klaar.
 

OLYMP gezien in Elsevier, Quote en Linda


De overhemden en heren truien van OLYMP die u gezien heeft in de Elsevier, Quote en in het magazine van Linda, bestelt u eenvoudig en snel online. Bij HemdVoorHem.nl kunt u terecht voor alle overhemden van OLYMP. In deze categorie laten we u alle overhemden van OLYMP zien die de afgelopen periode te zien zijn geweest in de Elsevier, Quote en Linda zodat u niet alle OLYMP overhemden hoeft te bekijken (al raden wij dit wel aan natuurlijk) om dat ene leuke overhemd te vinden wat u in de bladen heeft gezien.

Bestel de overhemden uit de Elsevier, Quote en Linda. eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour!