Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

OLYMP Business Smart overhemden

De grens tussen zakelijke en casual overhemden vervaagt steeds verder. De OLYMP Business Smart hemden zijn daar een perfect voorbeeld van. De hemden in deze categorie zijn perfect voor een zakelijke outfit, maar zijn net zo goed geschikt voor een meer casual setting. Vandaar de naam Business Smart.
 

OLYMP Smart Business pasvorm

Business Smart overhemden van OLYMP zijn uitgevoerd in een slim fit pasvorm die gelijk is aan de Level 5 pasvorm. Het is een slank gesneden pasvorm die strakker zit dan de modern fit die licht getailleerd is maar di wijder is dan de super slim fit vorm van de No. Six overhemden.
 

Business Smart overhemden online kopen

Bij HemdVoorHem.nl bestelt u eenvoudig uw favoriete OLYMP Smart Business overhemden in een body fit pasvorm. Verzenden is gratis! Heeft u per ongeluk toch de verkeerde maat of kleur bestelt en wilt u het shirt graag omruilen? Ook dit is geen enkel probleem en geeft u eenvoudig aan op het retourformulier. U heeft voor ruilen of retour sturen 100 dagen de tijd en ook deze service is gratis. Heeft u vragen over de Business Smart overhemden, andere artikelen of over uw bestelling? Onze klantenservice helpt u graag!

 

OLYMP Smart Business (slim fit)


De OLYMP Smart Business overhemden zijn een klasse apart. Uitgevoerd in een Level 5 slim fit model zijn deze hemden allemaal ontworpen om gedragen te worden in een zakelijke setting maar voelen deze hemden zicht ook daarbuiten prima thuis. Business shirts met een moderne kraag die goed samen gaat met een mooie das, maar die ook prima zo met de bovenste knoopjes los gedragen kan worden.

OLYMP Smart Business slim fit overhemden eenvoudig online bestellen! Gratis verzending en retour.
Sorteren naar
Sorteren naar